• *

Sloep huren in de Biesbosch

Een sloep huren in Nationaal Park de Biesbosch doe je bij Bootje Gezond. Wij beschikken over 12 elektrisch aangedreven sloepen en twee luxe sloepen. Vanuit onze horeca locatie Fort Lunet in Raamsdonksveer vaar je gemakkelijk naar dit natuurpark toe. Je hoeft alleen maar even de Donge over te steken met de sloep en binnen een halfuur lig je midden in de Aakvlaai. In dit gebied tref je gezellige zandstrandjes en picknickweides aan. Meer jouw Bootje (Gezond) aan en je kunt lekker genieten van het zonnetje. 

 

Liever een sloep huren voor meerdere dagen of een hele week? Onze twee luxe sloepen stellen wij in de lente/zomerperiode ook beschikbaar voor een vaarvakantie. Deze twee sloepen zijn niet elektrisch maar beschikken wel over de nodige faciliteiten. 

 

Biesbosch sloepenverhuur 

Bij Bootje Gezond kun je ook terecht voor catering aan boord, bevertochten, rondvaarten en Canadese kano's. Om jouw dagje in de Biesbosch compleet te maken bieden wij eten/drinken aan voor aan boord. Op de website van Happy Catering kun je zelf wat lekkers te eten of te drinken bestellen voor op de boot. Onze koks zorgen ervoor dat alles op de gewenste dag en tijd voor je klaarstaat. Zo hoef je nooit meer te varen op een lege maag en geef je alles lekker uit handen!

 

Daarnaast bieden wij vanaf medio april bevertochten en rondvaarten aan in de Biesbosch. Iedere vrijdagavond kun je deelnemen aan onze bevertocht van 19:00 tot 22:00 uur. Onze gids verteld je van alles over de flora en fauna van de Biesbosch en jij spot ondertussen naar echte bevers in de wilde natuur. Een heerlijke zomeravond op het water met jouw familie, partner of gezin. Klik hier om je in te schrijven voor onze bevertochten. 

 

Als laatste biedt Bootje Gezond in samenwerking met Biesbosch Kano Events 3-persoons Canadese kano's aan. Voor de echte sportievelingen onder ons is het fantastisch om de Biesbosch te verkennen per kano. Zo kom je in de smalste kreekjes terecht waar je met de elektrische sloep niet kunt komen. En je hoeft niet het grote water over want onze Biesbosch kano-expres vervoert jullie op en neer van Fort Lunet naar de Hofmansplaat toe. Veiligheid staat boven alles uiteraard! 

 

Sloep of kano in de Biesbosch huren?

Wil jij graag een elektrische sloep of Canadese kano bij ons huren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar  0162 - 727 040 . Je kunt ook mailen naar info@bootjegezond.nl, maar in het hoogseizoen is het slimmer om direct te bellen.