• *

Bootverhuur Biesbosch

Wil jij heel graag een bootje huren dit jaar? En ben jij opzoek naar een bootverhuur bedrijf in de Biesbosch? Dan heten we je van harte welkom bij Bootje Gezond! Ons bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant in de plaats Raamsdonksveer. Vanuit ons ben je binnen een halfuur middenin het prachtige natuur en recreatiepark van Nationaal Park de Biesbosch. Dat tevens het grootste zoetwatergetijdengebied van heel Europa is. In samenwerking met Staatsbosbeheer wordt dit gebied beschermd en bijgehouden. Dit bijzondere plekje in Nederland moet je gezien hebben!

 

Elektrische sloep huren in de Biesbosch

Ons Biesbosch bootverhuur bedrijf beschikt over 12 elektrisch aangedreven sloepen. Doordat de boten geen CO2 uitstoot hebben dragen ze bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van Nederland. Ook  heb je tijdens het varen geen last van geluidsoverlast of stank. Hierdoor kun je nog meer genieten van een boottocht in de Biesbosch. Onze sloepen zijn van maart t/m oktober te huren voor een ochtend, middag of avond. En iedere maand gelden er andere tarieven en mogelijkheden. Zo kun je in de zomermaanden gebruik maken van onze floating dinner op het water. Geniet van een diner aan boord tijdens een heerlijke zomeravond op het water. Hoe romantisch? Een bootje huren in de Biesbosch, doe je bij Bootje Gezond!

 

Luxe sloep huren in de Biesbosch 

Huur je liever een luxe sloep bij ons Biesbosch bootverhuur bedrijf? Dan is dit ook zeker een mogelijkheid! Bootje Gezond beschikt ook over twee luxe sloepen welke varen op een dieselmotor. In de luxe sloepen is alles aanwezig voor een dagje varen in de Biesbosch of voor een vaarvakantie met 2 personen. Slaap in een van onze twee boten en beleef de Biesbosch op een unieke en grappige manier. Vaar tot in de late uurtjes en word wakker met het zonlicht op je gezicht en prachtige vogelgeluiden. Wat wil je nog meer? 

 

Verdere mogelijkheden bij Bootje Gezond 

Naast bootverhuur in de Biesbosch biedt Bootje Gezond nog veel meer aan. Want een dagje uit met je vrienden, familie, gezin of partner is niet compleet zonder een hapje/drankje. Daarom werkt Bootje Gezond samen met horeca locatie Fort Lunet. Vanuit deze locatie vertrekken al onze sloepen en overige activiteiten. Hierdoor kun je jouw dagje uit prima combineren met een lunch, borrel of uitgebreid diner bij Fort Lunet. Neem plaats op het terras aan het water of binnen in het authentieke en sfeervolle restaurant. Reserveer vooraf een tafeltje zodat je verzekerd bent van een plekje. Een origineel dagje uit in Brabant beleef je bij Bootje Gezond!