• *

Bootverhuur Biesbosch

Wil je graag een bootje huren in de Biesbosch? Dan heten we je van harte welkom bij Biesbosch bootverhuur Bootje Gezond! Ons bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant in de plaats Raamsdonksveer. Vanuit ons ben je binnen een halfuur middenin het prachtige natuur- en recreatiepark: Nationaal Park de Biesbosch. Wat tevens het grootste zoetwatergetijdengebied van heel Europa is. In samenwerking met Staatsbosbeheer wordt dit gebied beschermd en bijgehouden. Dit bijzondere plekje in Nederland moet je gezien hebben!

Meer dan bootverhuur in de Biesbosch

Naast bootverhuur in de Biesbosch biedt Bootje Gezond nog veel meer aan. Want een dagje uit met je vrienden, familie, gezin of partner is niet compleet zonder een hapje/drankje. Daarom werkt Bootje Gezond samen met horeca locatie Fort Lunet. Vanuit deze locatie vertrekken al onze sloepen en overige activiteiten. Hierdoor kun je jouw dagje uit prima combineren met een lunch, borrel of uitgebreid diner bij Fort Lunet. Neem plaats op het terras aan het water of binnen in het authentieke en sfeervolle restaurant. Reserveer vooraf een tafeltje zodat je verzekerd bent van een plekje. Een origineel dagje uit in Brabant beleef je bij Bootje Gezond! 

 

Bootverhuur elektrische sloepen

Ons Biesbosch bootverhuur bedrijf beschikt over 12 elektrisch aangedreven sloepen. Doordat de boten geen CO2 uitstoot hebben dragen ze bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van Nederland. Ook heb je tijdens het varen geen last van geluidsoverlast of stank. Hierdoor kun je nog meer genieten van een boottocht in de Biesbosch. Onze sloepen zijn van maart t/m oktober te huren voor een ochtend, of middag. En iedere maand gelden er andere tarieven en mogelijkheden. Een bootje huren in de Biesbosch, doe je bij Bootje Gezond! 

 

Bootverhuur luxe sloepen

Huur je liever een luxe sloep bij ons Biesbosch bootverhuur bedrijf? Dan is dit ook zeker een mogelijkheid! Bootje Gezond beschikt ook over twee luxe sloepen welke varen op een dieselmotor. In de luxe sloepen is alles aanwezig voor een dagje varen in de Biesbosch of voor een vaarvakantie met 2 personen. Slaap in een van onze twee boten en beleef de Biesbosch op een unieke manier. Vaar tot in de late uurtjes en word wakker met het zonlicht op je gezicht en prachtige vogelgeluiden. Wat wil je nog meer? 

 

 

Bootje huren bij bootverhuur Biesbosch Bootje Gezond?

Wil je een bootje huren bij Bootje Gezond? Neem contact op met ons en reserveer snel een sloep!

Of ben je op zoek naar een compleet verzorgd uitje in Biesbosch? Bekijk dan snel onze Biesbosch arrangementen en vraag een offerte aan!

 

 1. Elektrische sloepen

  *

  Geniet van een dag op het water met een elektrische sloep! Ontdek de Biesbosch vanaf het water!

 1. Luxe sloepen

  *

  Huur een luxe sloep en ga erop uit in de Biesbosch! In de luxe sloepen is alles aanwezig voor een dagje varen in de Biesbosch of voor een vaarvakantie met 2 personen.

 1. Vaarvakantie

  *

  Met een sloep op vaarvakantie? Dat is de leukste manier om op vakantie te gaan! 

 1. Bootje huren of heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 - 727 040

 1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
  Vraag een offerte aan.