• *

Bootje huren Brabant

Zin om deze lente en zomer te gaan varen, maar beschik je niet over een boot? Een bootje huren in Brabant doe je bij Bootje Gezond! Ons bedrijf verhuurd 12 elektrische sloepen en 2 luxe sloepen tegen een laag tarief. Je kunt bij ons een bootje huren in de ochtend, middag of avond of huur de boot voor een hele dag. Onze boten zijn beschikbaar van maart t/m eind oktober.

 

Bereikbaarheid Bootje Gezond 

De bootjes van Bootje Gezond liggen aan de steiger bij restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Dit is een dorpje gelegen in Noord-Brabant, vlakbij Breda en Oosterhout. Onze locatie is ideaal te bereiken met de auto via knooppunt Hooipolder (A27) en Knooppunt Zonzeel (A58). Daarnaast beschikt Fort Lunet over gratis parkeerplaatsen op loopafstand van het restaurant. Bekijk hier de parkeerinstructies.

 

Unieke locatie

Bootje Gezond beschikt samen met horeca locatie Fort Lunet over een unieke locatie in Brabant. Het restaurant is gevestigd in een oud verdedigingsfort dat volledig is gerestaureerd tot een mooie en sfeervolle plek. In de lente en de zomer kun je op het grote terras aan het water genieten van een hapje en drankje, en de rest van het jaar kun je plaatsnemen in het gezellige restaurant. Wij bieden een wisselende menukaart per seizoen. En voor de kleintjes is er een kindermenu beschikbaar zodat ook zij hun kleine maagjes kunnen vullen. 

 

Start of eindig jouw dag op het water bij restaurant Fort Lunet met een overheerlijke lunch, borrel of diner. Heb je liever catering aan boord? Neem dan eens een kijkje op de website van Hier Catering. Bestel jouw lunch of borrelpakket voor aan boord en onze keuken zorgt dat alles op tijd voor je klaar staat. Een bootje huren in Brabant doe je bij ons! 

 

Bootje huren in Brabant met een groot gezelschap 

Wil jij graag gaan varen met een grote groep? Dit is geen enkel probleem, want wij bieden ook groepsarrangementen aan in de Biesbosch. Geen gewoon dagje varen maar net even wat anders dan je gewend bent. Kies bijvoorbeeld voor onze GPS Sloepen Challenge midden in de Biesbosch. Speel een uitdagend spel op het water en beantwoord alle vragen met jouw teamgenoten. Worden jullie de winnaar van deze Challenge? 

 

Bootje huren in de Biesbosch? 

Hebben jullie zin om een dagje te gaan varen met een van onze Bootjes (Gezond)? Wacht dan niet langer en reserveer jouw elektrische sloep nu! Dit kan door te bellen naar  0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl. Ons team denkt graag met je mee, dus vraag gerust naar alle verdere mogelijkheden.