• *

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest vier je natuurlijk op het water! Naast de verschillende activiteiten die wij aanbieden, heb je de mogelijkheid om de elektrische sloep te versieren zodat deze nog meer opvalt!

 

Een actief spel met de vrijgezel

Bij bootje gezond heb je meerdere mogelijkheden om met de vrijgezel op pad te gaan. Stap in een elektrische sloep en neem het tegen elkaar op in de GPS Biesbosch Sloepen Challenge, doop iedereen om tot Mexicaan, stap in een kano en wordt een echte eyecatcher tijdens ‘Mexikano’ of ga gewoon lekker een stuk varen.

Wist je dat je de vaartocht kan combineren met tuktuk-tocht? Hierdoor heb je talloze mogelijkheden om originele opdrachten uit te laten voeren door de vrijgezel.

 

Horeca

Het is natuurlijk pas feest, wanneer de ober langs is geweest! Een vrijgezellenfeest is bij ons prima te combineren. Alle activiteiten starten bij Fort Lunet. Hier is een ontvangst met eten en drinken mogelijk en als afsluiter kan je dit nogmaals herhalen. Een borrel gaat er natuurlijk altijd wel in!

 

Nog meer leuke mogelijkheden

Naast de activiteiten op onze arrangementenpagina, vind je een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij helpen je graag verder. Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.