• *

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren

Voor jouw vriend of vriendin wil je natuurlijk het beste vrijgezellenfeest ooit organiseren. Een gezellige dag die ze nooit meer zullen vergeten. Het is de laatste dag dat de vrijgezelle dame of heer uit zijn dak kan gaan. Wij van Bootje Gezond helpen je graag met het regelen van het perfecte vrijgezellenfeest op maat. Van een passende activiteit tot een feestelijk diner of buffet in de avonduren. De vrijgezel ontkomt aan niets en wij leggen deze persoon graag samen met jou in de watten. 

 

Een actief spel met de vrijgezel

Bij Bootje Gezond heb je meerdere mogelijkheden om met de vrijgezel op pad te gaan. Stap bijvoorbeeld samen in een elektrische sloep en neem het tegen elkaar op in de GPS Biesbosch Sloepen Challenge. Of doop iedereen om tot Mexicaan, stap in een kano en wordt een echte eyecatcher tijdens Mexikano. Dan zit jullie dagje uit hoe dan ook vol met hilarische momenten op het water. Dit vrijgezellenuitje is voornamelijk geschikt voor de sportieve mensen onder ons. Voel jij jezelf al aangesproken? 

 

Zijn jullie nou wat minder sportief aangelegd en doen jullie liever wat anders? Geen enkel probleem hoor! Door ons grote aanbod aan diverse thema's en activiteiten zit er altijd wel iets tussen wat beter in jullie straatje past. Op onze overkoepelende website tref je al onze arrangementen en mogelijkheden aan. 

 

 

Trek gekregen? 

Het is natuurlijk pas feest, wanneer de ober is langs geweest! Een vrijgezellenfeest is bij ons prima te combineren.  Alle uitjes en activiteiten starten vaak vanaf restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier is een ontvangst met eten en drinken mogelijk en als afsluiter kan je gaan voor een barbecue, diner of buffet. Even samen bijkomen van jullie dagje uit met een lekkere borrel. Want dit kan uiteraard niet ontbreken tijdens een vrijgezellenfeest. Dat klinkt als muziek in de oren toch? 

 

Vrijgezellenfeest boeken?

Zijn jullie na het lezen van deze pagina enthousiast geworden. En hebben jullie nog specifieke vragen of zijn jullie benieuwd naar het kostenplaatje? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0162 - 727 040 of stuur een mail naar info@bootjegezond.nl. Wij zullen je vragen snel beantwoorden en we denken graag met je mee over een totaalpakket op maat. Zo kun jij ook genieten tijdens het vrijgezellenfeest en geef je alles gewoon lekker uit handen. Ons team heeft jarenlange ervaring dus maak je geen zorgen over de organisatie. Dat zit wel snor bij ons! 

 

WhatsApp