• *

Teamuitje

Teamuitje organiseren

Ben jij de aangewezen persoon om voor jouw bedrijf, afdeling of sportvereniging het jaarlijkse teamuitje te organiseren? Bij Bootje Gezond zorgen wij voor voldoende diversiteit in ons aanbod zodat je ook dit jaar weer met een unieke teamactiviteit voor de dag komt. Gaan jullie voor een cultureel, actief, culinair of indoor uitje? Kies met elkaar het perfecte teamuitje voor jullie gezelschap tussen al onze arrangementen

 

De perfecte locatie voor een teamuitje 

Omdat onze uitvalsbasis Fort Lunet direct aan Nationaal Park de Biesbosch grenst, beschik je sowieso al over een unieke locatie voor jouw teamuitje. Alle activiteiten en arrangementen van Bootje Gezonden vinden plaats in of rondom de Biesbosch. Je kunt met onze elektrisch aangedreven sloepen het water op of met onze Canadese kano's. Zo heb je de hele dag de tijd om dit mooie natuurpark te ontdekken en ondertussen te genieten van alle flora en fauna van dit gebied. Maar ook rondom de Biesbosch bieden wij unieke uitjes aan voor jong en oud. In de gemeente Geertruidenberg zijn ook mooie plekjes en dorpjes te vinden. 

 

Horeca tijdens jouw teamuitje 

Eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken op het jaarlijkse teamuitje. Al onze activiteiten starten bij Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om de dag te starten en te eindigen met diverse horecamogelijkheden. Doordat de activiteit hier start voorkom je dat je voor of na de activiteit nog moet reizen. Je hebt alles lekker dicht bij de hand, ideaal toch!

 

Nog meer leuke mogelijkheden

Hebben jullie behoefte aan iets anders dan een teambuilding uitje? Wat dacht je van een combinatieprogramma. Ga met één van onze gidsen op pad door het natuurgebied die je onderweg van alles vertelt over de dieren die er leven, de natuurlijke omgeving en de ontstaansgeschiedenis. Wanneer je aanlegt in de haven wissel je van voertuig en heb je de mogelijkheid om met onze Tuk Tuks of scooters op pad te gaan. Zo kun je meerdere activiteiten van ons combineren zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit. 

 

Neem voor al onze compleet samengestelde arrangementen een kijkje op www.uitinzuid.nl

 

Teamuitje boeken? 

Heb jij interesse gekregen in het boeken van jullie perfecte teamuitje op maat? Of ben je benieuwd naar alle opties? Neem dan nu contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl. Ook kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor jouw gezelschap. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en kijken samen met jou naar de perfecte invulling.