• *

Schoolprogramma

Leuk en leerzaam! Actief en Educatief!

Bootje Gezond kan in samenwerking met Biesbosch Kano Events het perfecte schoolprogramma samenstellen. De kinderen zijn lekker de hele dag buiten bezig, en hebben elkaar nodig! Samenwerken staat dus centraal deze dag.

 

U wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet te Raamsdonksveer. Hier zal de Biesbosch Kano Express aanmeren. Eenmaal aan boord brengt de Biesbosch Kano Express u naar een van de mooiste plekjes, midden in NP de Biesbosch. Hier liggen onze kano’s. Dit om de grote rivier te mijden.

 

De bedoeling is de groep in tweeën te splitsen. Groep A start met een prachtige rondvaart door NP de Biesbosch. Hier zal een gids van Staatsbosbeheer aan boord zijn die de kinderen alles kan vertellen over geschiedenis, vegetatie, etc. van NP de Biesbosch. Uiteraard hebben de kinderen ook de gelegenheid veel vragen te stellen!
Groep B gaat een prachtige tocht maken per kano. Deze is meer gericht op vooral veel lol hebben samen! Wij beschikken over 3 persoons Canadese kano’s, dus de kinderen moeten natuurlijk wel goed samenwerken om de kano de goede kant uit te krijgen.
Op de helft van de dag wordt er gewisseld. Hier zou een mogelijkheid gecreëerd kunnen worden waarbij de kinderen even met z’n alle samen zijn, indien gewenst.
Na al deze inspanning brengt de Biesbosch Kano Express u weer terug naar Restaurant Fort Lunet te Raamsdonksveer.

 

Bent u met een kleinere groep, en wilt u een dagprogramma, dan zouden we bijvoorbeeld in de ochtend het educatieve programma kunnen doen, en in de middag het actieve programma, zonder de groep op te splitsen. Heeft u zelf een leuk idee voor een programma, schuw dan niet dat voor te stellen. We zijn ontzettend flexibel en passen graag alles aan aan uw wensen.