• *

Schoolprogramma

Leuk en leerzaam! Actief en Educatief! 

Bootje Gezond kan in samenwerking met Biesbosch Kano Events het perfecte schoolprogramma voor jullie samenstellen. Door ons aanbod aan verschillende activiteiten kunnen wij kinderen de gehele dag vermaken. Lekker samen buiten in de vrije natuur. Samenwerken staat zeker centraal tijdens het schoolprogramma dat wij voor jullie bedacht hebben. 

 

Dag invulling

Je word ontvangen bij Restaurant Fort Lunet te Raamsdonksveer. Hier zal de Biesbosch Kano Express aanmeren. Eenmaal aan boord brengt de Biesbosch Kano Express jullie naar een van de mooiste plekjes, midden in Nationaal Park de Biesbosch. Hier liggen onze kano’s. Wij doen dit om de grote rivier te mijden, hierdoor blijft alles veilig voor de kinderen. 

 

De bedoeling is de groep in tweeën te splitsen. Groep A start met een prachtige rondvaart door de Biesbosch. Hier zal een gids van Staatsbosbeheer aan boord zijn die de kinderen van alles kan vertellen over de geschiedenis, vegetatie, etc. van de Biesbosch. Uiteraard hebben de kinderen ook de gelegenheid veel vragen te stellen!

 

Groep B gaat een prachtige tocht maken per kano. Deze is meer gericht op vooral veel lol hebben samen! Wij beschikken over 3 persoons Canadese kano’s, dus de kinderen moeten natuurlijk wel goed samenwerken om de kano de goede kant uit te krijgen.

 

Op de helft van de dag wordt er gewisseld. Hier zou een mogelijkheid gecreëerd kunnen worden waarbij de kinderen even met z’n alle samen zijn, indien gewenst. Na al deze inspanning brengt de Biesbosch Kano Express jullie weer terug naar Restaurant Fort Lunet te Raamsdonksveer.

 

Andere mogelijkheden 

Zijn jullie met een kleinere groep, en willen jullie liever een dagprogramma? Dan zouden we bijvoorbeeld in de ochtend het educatieve programma kunnen doen, en in de middag het actieve programma, zonder de groep op te splitsen. Heb je zelf een leuk idee voor een programma, schuw dan niet dat voor te stellen. We zijn ontzettend flexibel en passen graag alles aan aan jouw wensen. 

 

Interesse in ons schoolprogramma?

Heb jij na het lezen van deze tekst interesse gekregen in ons schoolprogramma. Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, voor het aanvragen van een offerte op maat. Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 040 of stuur een mail naar info@bootjegezond.nl.