• *

Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren 

De jaarlijkse uitstap met je collega’s staat weer voor de deur. Al het personeel heeft weer hard gewerkt en heeft wel een leuk personeelsuitje verdiend toch? Dan ben je bij Bootje Gezond aan het juiste adres. Net voordat iedereen op vakantie gaat en van de zomerse zon gaat genieten, is Nationaal Park De Biesbosch natuurlijk de geschikte locatie om naartoe te gaan. Je geniet hier samen met al het personeel van een uitdagende team activiteit of pakt het rustig aan door gewoon te genieten van de zon met heerlijke belegde broodjes. Vaar, leg aan en navigeer door het rustige en natuurrijke gebied. Bootje Gezond bied de perfecte plek voor jullie personeelsuitje!

Leuke opties voor jouw personeelsuitje:

  • Lach je stuk in boot en tuk
  • GPS Tandemchallenge
  • Scooter Dorpen Derby
  • GPS Sloepenchallenge
  • Biesbosch Jungle Challenge 

Dit zijn enkele uitjes die wij aanbieden op de website van Bootje Gezond, onze uitjes kunnen ook gecombineerd worden. Zodat je een gevarieerde dag kan creëren voor jouw personeel. Mocht jij toch liever iets anders doen dan de bovenstaand genoemde uitjes. Geef dit dan gewoon aan ons door! 

 

Horeca opties tijdens een personeelsuitje 

Doordat Bootje Gezond samenwerk met drie horeca en evenementen locatie kun bij ons ook terecht voor een hapje/drankje. Ons horeca team ontvangt jullie graag met een kop koffie/thee en een Brabants worstenbroodje, en wanneer je terugkomt staat de barbecue al voor jullie klaar. Gaan jullie varen met een Bootje (Gezond) en zijn jullie bang om tijdens het varen honger te krijgen? De belegde broodjes waar we het eerder over hadden, willen wij best smeren en aan boord zetten. Zo zorg je ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van het dagje uit! 

 

Wil je ook nog een serieuze en leerzame dag maken van het jaarlijkse personeelsuitje? Boek dan een vergaderarrangement bij ons in een van de prachtige zalen van Fort Sint Gertrudis. Of geef een spetterend personeelsfeest na afloop van jullie uitje in Het Cachot

 

 

Personeelsuitje boeken? 

Is het in jouw bedrijf weer tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje? Wacht dan niet langer en neem gewoon eens contact met ons. Wij begeleiden je graag bij het organiseren van het beste personeelsuitje allertijden. Door onze jarenlange ervaring en ons grote aanbod aan arrangementen, zit er altijd wel iets geschikts tussen. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte bel naar  0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl

 

Kijk voor ons gehele aanbod aan arrangementen op www.uitinzuid.nl.

WhatsApp