• *

Varen met Vaderdag!

Zondag 20 juni is het tijd om jouw vader eens flink te verwennen. Dit kun je natuurlijk doen met een lekker ontbijtje op bed, maar je kunt dit jaar ook kiezen voor iets origineels. Zodat je papa echt kunt verassen op deze bijzondere dag. Huur bij Bootje Gezond een elektrische sloep en verwen je vader met een dagje varen in de Biesbosch. Een leuk en origineel dagje uit met Vaderdag, boek je bij Bootje Gezond!

 

Varen in de Biesbosch

Lijkt het jullie nu leuk om een dagje te gaan varen met papa? Dan heb je de keuze uit een 5-persoonssloep of een 11-persoonssloep. Beide sloepen zijn elektrisch en makkelijk bedienbaar. Daarnaast heb je voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig, en je krijgt altijd een duidelijke vaarinstructie voor vertrek. Een lekker dagje op het water met het hele gezin, wie wil dat nou niet?

 

Bootverhuur tarieven

Interesse in het huren van een bootje met Vaderdag? Neem dan snel een kijkje tussen onze tarieven, en kies de gewenste sloep uit voor jouw gezelschap. Kiezen jullie liever voor een wat luxere sloep? Wij bieden ook 2 luxe sloepen aan voor een dag varen in de Biesbosch. Deze twee boten zijn niet elektrisch maar beschikken wel over wat meer luxe dan onze normale boten.

 

Lunchen of dineren met Vaderdag

Gelukkig zijn de terrassen weer open in Nederland! En hoe leuk is het dan om jouw vader te verwennen met een lekkere lunch, borrel of diner bij ons restaurant Fort Lunet? Begin of eindig jullie dagje uit in Brabant met iets lekkers te eten/drinken. En bekijk onze vernieuwde menukaart voor de opties en mogelijkheden. Voor de kinderen hebben wij bij lekker weer een springkussen opstaan, zodat ook zij zich kunnen vermaken bij ons. Zo kunnen papa en mama genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in ons springkasteel. Een ideaal dagje uit voor het hele gezin!

 

Een bootje huren met Vaderdag 

Wil jij graag een dag gaan varen met Vaderdag? Wacht dan niet langer met het reserveren van een elektrische sloep. Reserveren kan door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl

 

20 mei