• *

Sloepen met korting!!

Ben jij iemand die erop uit wil gaan? Met onze elektrische fluistersloepen kun je Nationaal Park De Biesbosch gewoon in trekken. Hier is het ontzettend rustig met bezoekers, de sloep huur je privé voor jouw gezelschap en in dit gebied zijn geen corona besmettingen geweest! Daarnaast zullen wij alle regels van de RIVM ten strengste naleven. 

 

Een sloep huren is geen evenement. En aangezien wij meerdere sloepen kunnen verhuren, blijven wij dit ook doen. Dus zit jij aankomend weekend thuis (of aankomende week) en wil je iets leuks doen met bijvoorbeeld de kinderen? Dan is een sloep huren een hele goede optie.

 

Haal een frisse neus, geniet van de oplopende temperaturen en beleef de rust en pracht van dit mooie gebied.

 

Je krijgt een uitgebreide routekaart mee van Nationaal Park De Biesbosch waarmee je het overzicht houdt van de verschillende kreken en gebieden. Daarnaast geven we ook leuke plekjes mee waar je eventueel met z'n alle van boord af kan voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick in de natuur. 

 

KORTING! 

 

Speciaal voor deze periode hebben wij een gereduceerd tarief en bieden wij, tot 6 april 2020, onze sloepen aan tussen 09:00 en 18:00 uur voor 75 euro (normaliter 180 euro). Wilt u een sloep huren? Dan kan dit door te bellen naar 01 62 – 727 040 of te mailen naar info@uitinzuid.nl

 

Op zoek naar iets anders dan een sloep? Ga erop uit met een scooter, tandem of Tuk Tuk. Uiteraard gelden hiervoor dezelfde regels: je huurt deze vervoersmiddelen enkel en alleen voor je eigen gezelschap. Daarnaast zullen wij alle regels van de RIVM ten strengste naleven. 

  • Huur een tandem 
    • 10:00 tot 17:00 uur voor € 25,- per stuk   
  • Huur een scooter  
    • 10:00 tot 17:00 uur voor € 35,- per stuk   
  • Huur een tuk tuk  
    • 10:00 tot 17:00 uur voor € 75,- per stuk   (tarief ook geldig tot 6 april 2020)

 

13 maa