• *

Een dagje weg in de natuur: Huur een sloep en verken de Biesbosch

 

Het lijkt nu nog ver weg, maar het zonnetje in de Biesbosch laat zich alweer sneller zien dan je denkt. We begrijpen dat je nu nog helemaal met je hoofd bij de feestdagen zit, maar bedenk je nu eens hoe lekker het zou zijn om lekker in het zonnetje te varen in de Biesbosch. Droom je al helemaal weg? Wij ook!

 

Sloep huren in de Biesbosch?

Wil jij een bootje huren in de Biesbosch? Wij bezorgen elk gezelschap groot of klein een leuk dagje uit in de Biesbosch. Wij beschikken over 5 en 12- persoons boten. Wil je graag met een familie-uitje in de Biesbosch? Geen probleem, wij sturen je graag met meerdere boten een dagje weg in de Biesbosch. Je start bij ons vanuit Fort Lunet te Raamsdonksveer. Vanuit hier start uw dagje Biesbosch. Binnen dit gebied kun je Bevers spotten, genieten van de mooie natuur of een middag vertoeven in dit recreatiegebied. Geniet optimaal van je zomerse dag door om 9 uur te vertrekken vanaf de steiger. Wij verhuren onze bootjes namelijk van 9:00/18:00 uur. Genoeg tijd voor uw dagje uit in de Biesbosch.

 

P.S Onze medewerkers geven je graag tips voor de leukste plaatsjes en vaarroutes.

 

Biesbosch sloepen challenge

Zoekt u een leuk personeelsuitje in de Biesbosch. Deze Challenge op het water zorgt ongetwijfeld voor een leuk dagje uit in de Biesbosch. Wij sturen je in groepen een dagje uit in de Biesbosch met een GPS, een instructieboekje en een antwoordenblad. Je vaart langs verschillende punten in de Biesbosch. Hier voer je verschillende opdrachten uit waarmee je punten kan verdienen. Wie is aan het einde van de dag de winnaar na de ludieke prijs uitrijking? Uw personeelsuitje in de Biesbosch zal zeer succesvol zijn.

 

Zomers terrassen of dineren

We begrijpen dat je na zo’n heerlijke dagje uit in de Biesbosch je niet bepaald veel zin hebt om nog te gaan koken. Geen probleem! Je start en eindigt jou vaartocht in de Biesbosch bij Restaurant Fort Lunet te Raamsdonksveer. Wij beschikken ook een terras aan het water. Wat wil je nog meer? Onze collega’s ontvangen je daar graag om een heerlijk koel drankje of een smakelijk diner voor jou te reserveren.

 

Reserveren

Dus wil je een bootje huren in de Biesbosch? Wacht dan niet langer mail naar info@bootjegezond.nl Wij kijken al enorm uit naar komend voorjaar en hopen jullie dan te mogen ontvangen.

15 dec