• *

Onze sloepen gaan weer het water in + seizoensaanbieding

Vrijdag 6 maart liggen onze elektrische fluistersloepen weer in het water! Vanaf deze datum is het dus mogelijk om vanuit Fort Lunet in Raamsdonksveer een vaartocht te starten richting Nationaal Park De Biesbosch!

 

SPECIALE ACTIE

Om het vaarseizoen van 2020 af te trappen bieden wij al onze elektrische sloepen van vrijdag 6 maart tot en met dinsdag 31 maart aan voor € 95,-

 

Onze sloepen bieden plaats voor maximaal 11 personen en verhuurtijden zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur. Voordat je vertrekt krijg je een instructie over het varen met onze elektrische sloep, je krijgt een duidelijke vaarkaart mee en een route om te varen. Voor het varen heb je de mogelijkheid om te lunchen bij Fort Lunet en achteraf zou je hier ook nog kunnen dineren.

 

Reserveer door te bellen naar 0162 727 040 of mail info@bootjegezond.nl

 

Maak complete groepsactiviteiten met onze elektrische sloepen

Naast een zelfstandige vaartocht heb je de mogelijkheid om bedrijfsuitjes te organiseren. Speel bijvoorbeeld de GPS Biesbosch Sloepen Challenge. Deze ludieke activiteit op het water is een GPS speurtocht waarbij je in de Aakvlaai gaat zoeken naar vlaggen, opdrachten maakt maar vooral veel gaat lachen! 

Ben je op zoek naar meer afwisseling? Dan is Lach je Stuk In Boot en Tuk een geschikte activiteit waarbij je een mooie vaartocht maakt door De Biesbosch en met de tuktuk een tocht maakt door het Brabantse platteland. 

 

Onze sloepen zijn ook geschikt voor grote groepen! Bekijk eens ons Grote Groepen Wisselarrangement. Een dag vullend programma met diverse activiteit om al jouw gasten te vermaken! 

 

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, bel naar 0162 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl

 

Kijk ook eens op www.uitinzuid.nl voor een breder aanbod van al onze arrangementen.

 

04 feb