• *

Onze floating dinner is a winner!

Eindelijk is het weer zover, de lente en zomerperiode komt eraan. De zomertijd gaat in en het word weer langer licht s' avonds. En dat betekend dat het weer tijd is voor een perfecte zomeravond op het water. Vanaf zondag 28 maart kun je onze elektrische sloepen ook weer in de avond reserveren. Geniet van een heerlijk diner aan boord terwijl je door de prachtige Biesbosch heen vaart. Onze floating dinner is een origineel avondje uit met je partner, vrienden of familieleden. 

 

Heerlijke zomeravond in de Biesbosch

Uiteten maar dan net even anders. Corona dwingt ons tot creatief nadenken en deze uitdaging gaan wij graag aan, onze floating dinner is a winner! Huur bij Bootje Gezond een elektrische sloep tussen 18:00 en 21:00 uur voor maar €45,-. En geef uiterlijk 1 dag van te voren je eet en drink bestelling aan ons door. Onze koks zorgen dat alles voor je klaarstaat bij aankomst om 17:45 uur. Zo stap je met diner en al aan boord. Jouw unieke avond varen in Nationaal Park de Biesbosch kan beginnen. Huur een bootje in de Biesbosch en reserveer tijdig jouw ''tafeltje dekje aan boord''. Eet smakelijk! 

 

Diner aan boord 

Voor onze floating dinner hebben wij een speciale menukaart opgesteld. Alle gerechten worden vers bereid en gaan warm mee aan boord. Daarnaast hebben wij rekening gehouden met de allerkleinste onder ons. Voor de kinderen is er een kindermenu samengesteld met de lekkerste kidsgerechten. En ook houden wij graag rekening met speciale dieetwensen en allergieën. Geef jouw wensen door bij het plaatsen van de reservering en dan zorgen wij dat het geregeld word. Bestel een flesje rosé, een borrel box voor twee en sluit af met een verrukkelijke Lunet burger. Wat wil je nog meer? Laat die zomer maar komen! 

 

Tune-in on Spotify 

Het 'plaatje' helemaal compleet? Tune tijdens onze Floating Dinner in op Spotify en luister naar de enige echte DRIJF INN playlist Fort Lunet's Drijf In Show. Dat word maximaal genieten van jullie avondje uit in de Biesbosch. Lachen toch? 

 

S' avonds een boot huren in de Biesbosch 

Wil jij graag een bootje huren in de Biesbosch? En genieten van onze floating dinner? Wacht dan niet langer en reserveer snel een elektrische sloep. Geef bij het reserveren meteen je diner bestelling aan ons door, dan zorgen wij dat alles geregeld word. Reserveren kan door te bellen naar  0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl

 

04 maa