• *

Moederdag kan niet meer stuk, boek nu een Tuk Tuk!

Zondag is het weer Moederdag, de ideale dag om jouw moeder eens in het zonnetje te zetten. Geef haar dit jaar een leuk en origineel cadeau, en ga met het hele gezin Tuk Tuk rijden! Onze Tuk Tuks zijn overdekt, waardoor je geen last hebt van regen. De Tuk Tuks bieden plaats aan 7 personen. Geniet van de prachtige omgeving, en maak een tussenstop bij een van de vele nabijgelegen Brabantse terrassen. 

 

 

Tuk Tuk speurtocht

Tuk Tuk Brabant verhuurd Tuk Tuks tussen 10.00 en 17.00 uur voor € 125,-. En om een Tuk Tuk te mogen besturen moet je minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een geldig autorijbewijs.

Maak een leuke tocht met onze Tuk Tuks en stop bij de aangegeven GPS-punten. Voer de opdrachten uit en beantwoord alle vragen. Door dit spelelement toe te voegen kunnen kinderen zich ook prima vermaken tijdens het dagje uit.

 

 

Achteraf borrelen op het terras?

Kom na het Tuk Tuk rijden nog een borrel doen op ons terras bij restaurant Restaurant Fort Lunet (let op wij zijn geopend tot 18.00 uur). Hier kunnen jullie genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich ondertussen vermaken op ons springkussen kasteel. 

 

 

Andere leuke opties met Moederdag

Ga jij liever iets anders doen met Moederdag, dan met je moeder Tuk Tukken? In samenwerking met Uit in Zuid bieden wij nog veel meer leuke gezinsuitjes aan. Huur bijvoorbeeld een elektrische sloep en ga varen door Nationaal Park de Biesbosch, of stap op onze retro scootertjes. Of wat dacht je van een hilarische tandemtocht samen met je moeder? Neem gerust een kijkje tussen ons complete aanbod aan gezinsuitjes.

 

 

Met Moederdag een tuk tuk huren?

Wil jij je moeder graag verassen op Moederdag? Wacht dan niet langer met het reserveren van een Tuk Tuk. Reserveren doe je door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@tuktukbrabant.nl.

 

04 mei