• *
  • *

Het voorjaar is weer in aantocht bij bootje gezond

Voordat je het weet komen de bladeren weer aan de bomen en laat de zon zich weer zien. Niks lekkerder om dan samen met je familie of vrienden het water op te gaan.

 

Boten in het water

Vanaf 6 maart zijn jullie weer van harte welkom bij bootje gezond om het water op te gaan. De boten zullen dan weer het water in gaan en liggen het hele seizoen klaar om de Biesbosch in te gaan. Na ongeveer 20 minuten bevindt je je midden in natuurgebied de Biesbosch. Omringd door de mooie natuur en de dieren in de omgeving. Wie weet spotten jullie wel een bever!

 

Bevers spotten

Bij bootje gezond faciliteren we ook bevers spotten in de zomermaanden. Tijdens deze tocht wordt je door een van onze gidsen mee op pad genomen op een fluisterboot. Met zonsondergang zullen jullie de Biesbosch betreden. Zo heb je namelijk de grootste kans om een bever te spotten.

Ben jij benieuwd geworden en meld je je graag aan voor een avond bevers spotten? Hou dan onze website in de gaten voor de data.

 

De zon aanbidden?

Na een dagje in de Biesbosch te hebben gelegen wel toe aan een lekker terrasje? Schuif nadat je van de steiger afloopt lekker aan bij restaurant Fort Lunet voor een hapje en een drankje. Onze barmannen en gastvrouwen staat klaar jou te voorzien van een overheerlijke gin tonic of wellicht wel een aperol spritz.

 

Actie!

Omdat wij zo blij zijn jullie vanaf 6 maart weer te kunnen ontvangen hebben we een voorjaarsactie. Je kunt namelijk van 6 maart tot 7 april een 5-persoonssloep huren van 13:30 tot 18:00 uur voor maar €110,00!

 

Een elektrisch sloep reserveren of benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 0162-727040 of mail naar info@bootjegezond.nl

12 feb