• *

Het vaarseizoen gaat weer van start!

Nieuw vaarseizoen

Zin om een bootje te huren in de Biesbosch? Onze elektrische sloepen gaan vanaf vrijdag 19 februari weer fris en schoon het water in. De bootjes (Gezond) hebben allemaal weer hun onderhoud gekregen en zijn klaar om gebruikt te worden. Laat het nieuwe vaarseizoen maar snel van start gaan! 

 

Bootje huren in de Biesbosch 

Bootje Gezond beschikt over 12 elektrische sloepen en 2 luxe sloepen. Een fluisterboot huren in de Biesbosch kan dus bij ons!  In de periode maart t/m eind oktober kun je bij ons terecht voor bootverhuur in de Biesbosch. Wij verhuren de bootjes iedere dag van 09:00/18:00 uur tegen een laag tarief.  Vaar met een van onze sloepen naar het prachtige Nationaal Park de Biesbosch in Noord-Brabant. Dit gebied kenmerkt zich door verschillende strandjes, kreken en wilgenvloedbossen. Daarnaast zijn er in dit natuurpark allerlei dieren te spotten, denk hierbij aan: bevers, vogels, insecten, otters en vissen. Dit leuke recreatiegebied moet je gewoon gezien hebben! 

 

Luxe sloep huren in de Biesbosch 

Wil jij graag een wat luxere boot huren? Dit kan ook bij Bootje Gezond! Wij verhuren 2 luxe kempensloepen voor een heuse vaarvakantie in de Biesbosch. Deze sloep biedt slaapplaats aan 2 volwassen personen. De 2 luxe sloepen zijn uitgerust met een koelkast, 3-pits gasfornuis, wasbak, teak houten betimmering en lekkere zachte kussens (welke tevens dienen als bed). Zo kun jij samen met je partner heerlijk overnachten midden in Nationaal Park de Biesbosch. Samen slapen op een boot, romantisch toch? Bekijk hier onze tarieven voor het huren van een boot voor 1 dag of meerdere dagen.  

 

Start en vertrekpunt van onze bootjes (Gezond) 

Ons botenverhuur bedrijf bevind zich bij restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer, vlakbij Drimmelen en de Biesbosch. Bij deze horeca locatie liggen onze sloepen klaar aan de steiger voor een heerlijke vaartocht. Doordat Bootje Gezond samenwerkt met Fort Lunet kun je voor of na het varen genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner op het zonovergoten terras. Of kies voor catering aan boord en neem de lekkere lunch mee voor onderweg. Bestel van te voren jouw lunchpakket snel en gemakkelijk via www.hiercatering.nl. Onze keuken zorgt ervoor dat jouw lunchpakket op tijd voor je klaarstaat voordat je de boot instapt. Ideaal toch? 

 

Een elektrisch bootje (Gezond) of luxe kempensloep reserveren? Bel naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl

 

04 feb