• *

FLOATING DINNER 'AAN DEK'

FLOATING DINNER 'AAN DEK'

 

DRIJF INN
De Drive-Inns schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Hier geven wij graag onze eigen draai aan en gooien het over een andere boeg. Welkom bij onze DRIJFF INN! 
-
DE PERFECTE ZOMERAVOND
Uiteten, maar dan even anders. Corona dwingt ons tot creatief nadenken en deze uitdaging gaan wij graag aan. #Floatingdinnerisawinner Huur bij ons een elektrische sloep tussen 18:00 en 21:00 uur voor maar € 45,- Geniet van een heerlijke zomeravond op het water en van onze FestiFood aan boord. Tafeltje dekje aan dek!
-

BESTELLEN DOE JE ZO! 

Klinkt dit nou als muziek in de oren? Reserveer dan meteen. Dit doe je door te bellen naar 01 62 - 727 040. Geef hier zowel de reservering van de elektrische sloep als de keuze van het FestiFood door. Wij zorgen dat alles voor jullie klaarstaat bij aankomst. Uiteraard kunt u bij ons contactloos betalen en daarna heerlijk het water op. Genieten maar!!
-
TUNE IN
Het 'plaatje' helemaal compleet? Tune, tijdens deze Floating Dinner, in op Spotify en luister naar de enige echte DRIJFF INN Playlist 'Fort's Lunet Drijff In Show!' Dat is dubbel genieten!
-
#coronaproof
-
WANNEER?

De Floating Dinner 'Aan dek' is mogelijk op woensdag - donderdag - vrijdag - zaterdag en zondag!
 

https://www.fortlunet.nl/take-away/

                                                                                                                                                                                                                                             

 

23 apr