• *

Een dagje varen in de Biesbosch: Tips voor een onvergetelijke ervaring

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en ontspannende dag midden in de natuur? Dan is een dagje varen in de Biesbosch een absolute aanrader! De Biesbosch is een uniek natuurgebied in Nederland, bekend om zijn uitgestrekte rivieren, kreken en eilandjes. Om het beste uit je dag te halen en optimaal te genieten van al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft, is het huren van een elektrische sloep bij Bootje Gezond een uitstekende keuze. Hier beneden delen we de beste tips voor een onvergetelijke ervaring in de Biesbosch met een elektrische sloep.

 

 1. 1. Kies voor duurzaamheid

 2. Met een elektrische sloep bij Bootje Gezond hebben ze het milieu hoog in het vaandel staan. Kies daarom voor een elektrische sloep om geruisloos en zonder uitstoot door dit prachtige natuurgebied te varen. Het is niet alleen beter voor de natuur, maar het biedt ook een rustige dag genieten op het water.

 3. 2. Reserveer op tijd

  De Biesbosch is een populaire bestemming, vooral in het hoogseizoen. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om je elektrische sloep ruim van te voren te reserveren. Zo ben je verzekerd van een bootje en kan jouw dag zorgeloos beginnen.
 4. 3. Neem een picknickmand/borrelbox mee op de boot

 5. Een dagje varen in de Biesbosch is niet compleet zonder wat lekkers. Bereid een heerlijke picknickmand met verse broodjes, fruit, snacks en drinken. Er zijn genoeg mooie plekjes langs de oevers van de rivieren waar je kunt aanleggen en genieten van een smakelijke lunch midden in de natuur.
 6. 4. Geen zin om zelf te koken of boodschappen te doen?

 7. Bootje Gezond biedt ook borrel en lunch boxen aan om lekker mee op de boot te nemen. Neem een kijkje op de website van hiercatering.nl om te kijken naar de mogelijkheden.
 8. 5. Vergeet je verrekijker niet

 9. De Biesbosch staat bekend om zijn diverse flora en fauna. Onderweg kom je mogelijk zeldzame vogelsoorten, bevers, reeën en andere dieren tegen. Een verrekijker is perfect om deze prachtige dieren eens van dichtbij te bekijken zonder hen lastig te vallen.
 10. 6. Ontdek de mooiste routes

 11. Voor vertrek krijg je van ons een routekaart mee met verschillende vaarroutes. Wij geven je graag uitleg over de verschillende routes en geven je graag advies over welke route het beste bij jou past. Jouw dagje in de Biesbosch met onze elektrische sloep wordt bij Bootje Gezond een succes.
 12. 7. Het weer in Nederland kan wisselvallig zijn, dus kleed je in lagen aan.

 13. De wind op het water kan namelijk frisser zijn dan je denkt. En last but not least smeer je in om jezelf te beschermen tegen de zon.

 

Met deze tips ben jij klaar om op pad te gaan met een elektrische sloep van Bootje Gezond. Geniet van de rust, de natuur en je gezelschap. Een dagje varen in dit prachtige natuurgebied is absoluut het perfecte dagje uit voor iedereen!

03 aug