• *

Bootje huren met Moederdag

Zondag 9 mei is het weer tijd om je moeder lekker in de watten te leggen. Verwen haar dit jaar met een uniek en leuk dagje uit in Brabant. Zo kun je bijvoorbeeld een bootje huren met Moederdag om lekker te gaan varen in de Biesbosch. Een zonnige dag op het water en ondertussen genieten van de prachtige natuur. Er even tussenuit met het gehele gezin, gezellig toch!

 

Sloep huren in de Biesbosch

Bootje Gezond verhuurt verschillende soorten elektrische fluistersloepen. Je kunt kiezen uit een 11-persoonssloep of een 5-persoonssloep. Voor beide sloepen heb je geen vaarbewijs nodig en beide sloepen zijn geschikt voor een dagje varen in de Biesbosch. Uiteraard krijg je een uitgebreide vaarkaart van de Biesbosch mee voor onderweg. Meer aan bij verschillende strandjes in de Aakvlaai of maak een mooie vaartocht door de omgeving. Interesse om een bootje te huren met Moederdag. Bekijk dan eens onze tarievenpagina voor alle huidige prijzen.

 

Eet en drinkmogelijkheden met Moederdag

Combineer jouw dagje uit met een heerlijke lunch, borrel of diner bij restaurant Fort Lunet. Reserveer vooraf een tafeltje, zodat je verzekerd bent van een plekje op ons zonovergoten terras. Of kies voor onze catering aan boord mogelijkheden. Wij kunnen ook lekkere lunch boxen verzorgen voor aan boord. Eten en drinken aan boord en ondertussen varen in Nationaal Park de Biesbosch, wat wil je nog meer? Daar word je moeder vast blij van!

 

Andere leuke opties met Moederdag

Ga jij liever iets anders met je moeder doen dan varen met een sloep? In samenwerking met Uit in Zuid bieden wij nog veel meer leuke gezinsuitjes aan. Huur een elektrische Tuk Tuk en rijd een mooie GPS route door ons Brabantse land. En wat dacht je van een hilarische tandemtocht samen met je moeder? Neem gerust een kijkje tussen ons complete aanbod aan gezinsuitjes.

 

Met Moederdag een bootje huren?

Wil jij je moeder graag verassen op 9 mei? Wacht dan niet langer met het reserveren van een geschikt uitje. Reserveren kan door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl

 

15 apr