• *

Boot huren in de zomer en de Biesbosch in!

Met Bootje Gezond de Biesbosch in deze zomer! Een dagje uit is nooit verkeerd en zeker niet wanneer je met de boot de Biesbosch in gaat! Kom in de zomervakantie naar Brabant en geniet van een dagje in de mooie natuur van Nationaal Park de Biesbosch. 

 

Bootje huren in de Biesbosch  

 

Wij beschikken over 5- en 11-persoons elektrische boten. Onze elektrische boten zijn milieuvriendelijk en duurzaam omdat ze geen CO2 uitstoten. Hierdoor kun je fluisterstil varen in de Biesbosch. Voor onze bootjes heb je geen vaarbewijs nodig en de boten zijn makkelijk bedienbaar. Bij aankomst krijg je een routekaart mee en er volgt een uitgebreide instructie voor het besturen van onze boten. Geniet optimaal van je zomerse dag door om 9 uur te vertrekken vanaf de steiger. Wij verhuren onze bootjes namelijk van 9:00 tot 18:00 uur. Genoeg tijd voor jouw dagje uit in de Biesbosch. 

 

Biesbosch sloepen challenge 

 

In de zomer is deze challenge zeer uniek voor de groepen! De deelnemers worden in groepen verdeeld. De groep zou zelf moeten varen, navigeren en manoeuvreren. Als groep vertrek je met een elektrisch aangedreven sloep richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch.

 

In de Aakvlaai zijn de GPS punten uitgezet die de groepen per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch, want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water. De Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch wordt hierdoor een echte uitdaging.  

 

Beverspotten in de Biesbosch 

 

Kom deze zomer beverspotten in de Biesbosch! Wees stil, kijk goed en fotografeer de bever. Deze tocht is uniek en interactief, omdat je zelf stukjes mag varen. Laat je verassen door de bever, want misschien zwemt hij wel een stukje met ons bootje mee. Je vaart met een klein wendbaar fluisterbootje zodat je de bever nog beter kunt zien. Deze rondvaart is zeer leuk voor de kinderen! Aan boord zal er een schipper zijn, die je van alles kan vertellen over Nationaal Park de Biesbosch. 

 

Zomers terrassen of dineren 

 

Heb je zin in een dagje uit met ontbijt, lunch of/en diner? Dan ben je op het goeie adres! Fort Lunet is ons sfeervolle restaurant waar de medewerkers ervoor kunnen zorgen dat er na de activiteiten een heerlijk diner klaar voor je staat. Kijk op onze website Bootje Gezond naar de mogelijkheden! 

 

 

Reserveer nu een bootje! 

 

Reserveer nu een bootje door een mailtje te sturen naar info@bootjegezond.nl of bel naar 0162 - 727 040 en geniet van een dagje uit in de Biesbosch!  

22 jul