• *

Bevers spotten doe je in de Biesbosch: ga met ons mee op safari

Ga met ons mee op safari in de Biesbosch en ontdek het leven van de bekende burchtbewoner; de bever! Bij onze bevertocht stap je aan boord van een stille, elektrische sloep. Met maximaal tien personen en een schipper vertrekken jullie naar de Biesbosch. Onze elektrische sloepen zijn perfect voor het spotten van de schuwe bevers. Je hoort de boten nauwelijks en ze varen door alle smalle kreekjes. Ideaal voor deze spannende zoektocht!

 

Ga op zoek naar de bever

De bevers laten zich voornamelijk in de zomermaanden, rond de schemering zien. Met een klein groepje gaan jullie op zoek naar sporen van de bevers. Denk aan afgeknaagde takken, glijbanen langs de oever of zelfs echte burchten. Wees stil en kijk goed om je heen! Ze kunnen overal in het water tevoorschijn komen. De beversafari is leuk voor jonge en oudere speurneuzen. Uiteraard bieden wij reddingsvesten aan.

 

Ervaren gidsen leiden je rond

Onze gidsen kennen de weg in de Biesbosch als geen ander en weten alles van het Nationaal Park. Ook vertellen ze enthousiast de leukste feitjes en verhalen over het grootste knaagdier van Europa. Stel dus gerust al jullie vragen!

 

Met volle maag aan boord

De bevertochten vertrekken vanuit Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Voor vertrek een hapje eten? Geen probleem! Reserveer vooraf je diner bij Fort Lunet en ons personeel zorgt dat je op tijd uitgegeten bent om aan boord te gaan.

 

‘s Avonds kan het wat fris zijn op het water. Doe dus zeker warme kleding aan. Bekijk hier onze data en afvaartijden. Het is verstandig tijdig te reserveren. Dat kan via 0162-727040 of info@bootjegezond.nl

 

 

 

18 maa
WhatsApp