• *

Kano huren in de Biesbosch

Ook voor het huren van een kano kun je bij Bootje Gezond terecht. Doordat wij samenwerken met ons zusterbedrijf Biesbosch Kano Events verhuren wij in de lente en de zomer ook 3-persoons Canadese kano's. Voor de sportievelingen onder ons is dit het ideale dagje uit in Nationaal Park de Biesbosch. Je ziet net even wat meer van dit prachtige natuurgebied dan met een elektrische sloep. Met onze kano's vaar je gemakkelijk de smalste kreekjes in en beleef je een echte dag in de wilde natuur. Een kano huren in de Biesbosch doe je bij ons!

 

Heen en terugtocht

Wij beschikken over onze eigen Biesbosch Kano Express boot. Dit is een rondvaartboot die het mogelijk maakt om jouw kanotocht middenin de Biesbosch te laten starten, zonder dat je de grote rivier de Donge over hoeft te steken. Wij zetten je af bij de Hofmansplaat en hier halen we je ook weer op aan het einde van jullie kanotocht. Zo verloopt alles veilig en snel en je kunt de schipper altijd bellen als je het beu bent, ideaal toch?

 

Groepsuitjes met de kano

Ben jij nu opzoek naar een leuk groepsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje of personeelsuitje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op de website van Uit in Zuid staan al onze arrangementen en groepsuitjes vermeld. Zo kun je kiezen voor actieve uitjes in de Biesbosch zoals de Biesbosch Jungle Challenge of de GPS Sloepen Challenge. Allebei originele arrangementen en leuk voor jong en oud. Het is natuurlijk de bedoeling dat de kinderen zich vermaken maar ook opa en oma mogen we niet overslaan. Ons team kijkt graag met je mee over een passend uitje voor jullie gezelschap. 

 

Kano boeken in de Biesbosch? 

Wil jij graag een Canadese kano bij ons huren? Of heb je interesse in een groepsuitje op maat?  Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 040 . Je kunt ook mailen naar info@bootjegezond.nl, maar wacht niet te lang want onze kano's gaan heel hard in het zomer seizoen. 

 

WhatsApp