• *

Hier Catering

Varen op een lege maag gaat natuurlijk niet, hier heeft Bootje Gezond in samenwerking met Hier Catering iets leuks op bedacht! Een bootje huren in de Biesbosch in combinatie met een heerlijke lunch of borrelpakket, wie wil dat nou niet? Kies wat lekkers te eten en drinken en geef eventuele allergieën en dieetwensen aan ons door. Onze koks gaan dan snel voor je aan de slag. Plaats jouw bestelling gemakkelijk en snel via www.hiercatering.nl

 

Catering aan boord

Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden voor catering aan boord. Voor kleine en grote gezelschappen bieden wij lunch en borrelpakketten aan. Voor een lunch of borrelpakket dien je ruim van te voren al jou bestelling aan ons door te geven via de website van Hier Catering. Onze koks zorgen dan dat jouw bestelling op de zelfgekozen tijd en datum voor je klaarstaat bij de balie van Fort Lunet. Zo stap je met je betaalde bestelling de boot in en kan jouw dag op het water beginnen! 

 

Heb je een allergie of een speciale dieetwens? Geef dit dan aan bij het plaatsen van de bestelling, dan houdt onze keuken hier graag rekening mee! 

 

Boot huren in de Biesbosch

Wil jij graag een boot huren in de Biesbosch met catering aan boord? Of heb je interesse in onze verdere catering mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl.