• *
  • *
  • *

Horecalocatie Fort Lunet

De geschiedenis van Fort Lunet 

Horeca locatie Fort Lunet is gevestigd op een bijzondere locatie in Noord-Brabant. Dit oude fort werd vroeger gebruikt als verdedigingswerk en is gebouwd tussen het jaar 1837 en 1839. Deze horeca locatie ligt aan de rivier de Donge in de plaats Raamsdonksveer, en vroeger werd Fort Lunet gebruikt ter bewaking van deze rivier en de nabij gelegen weg die destijds is aangelegd door Keizer Napoleon. In het jaar 1919 is het oude fort opgeheven als verdedigingswerk, en tussen het jaar 2012 en 2014 is Fort Lunet gerestaureerd en omgetoverd tot een mooie horeca locatie. 

 

Het startpunt naar de Biesbosch 

Vanuit horeca locatie Fort Lunet vertrek je gemakkelijk met onze sloepen en kano's naar Nationaal Park de Biesbosch. Daarom wordt deze horecabestemming ook wel de thuishaven van de Biesbosch genoemd. Doordat Bootje Gezond samenwerkt met Uit in Zuid kunnen er vele uitjes en arrangementen in en rondom Nationaal Park de Biesbosch worden georganiseerd. Zo organiseren wij in de zomerperiode iedere vrijdagavond een leuke bevertocht met gids. Geniet van de prachtige natuur van de Biesbosch en spot ondertussen naar bevers met jouw gezelschap. Onze bevertochten zijn altijd op basis van inschrijving, klik hier voor meer informatie. 

 

Horeca locatie Fort Lunet nu 

Begin of eindig jouw dag op het water bij restaurant Fort Lunet met een uitgebreide lunch, borrel of diner op het zonovergoten terras aan het water. Het restaurant heeft een wisselende menukaart, zodat je hier het gehele jaar terecht kunt voor een hapje of drankje. Tevens beschikt Fort Lunet over gratis parkeerplaatsen zodat jij altijd je auto kunt parkeren in de nabije omgeving. Mocht je nou met een wat groter gezelschap komen? Geen enkel probleem! Wij beschikken naast restaurant Fort Lunet nog over twee andere unieke horeca locaties in de gemeente Geertruidenberg. Evenementen locaties Fort Sint Gertrudis en Het Cachot liggen op een steenworp afstand van Fort Lunet. Je kunt dus ook gebruik maken van deze twee locaties tijdens jouw dagje uit. Aarzel niet en vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden. 

 

Bootje huren in de Biesbosch of reserveren? 

Wil jij graag een bootje huren in de Biesbosch, en een plekje reserveren bij Fort Lunet? Of ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.