• *

Groepsuitje in de Biesbosch

Tijd voor een groepsuitje?

Ben jij opzoek naar een leuk groepsuitje in of rondom de Biesbosch? Dan ben je bij Bootje Gezond aan het juiste adres! Wij bieden veel arrangementen aan voor verschillende gezelschappen en families. Het gehele jaar door kun je bij Bootje Gezond terecht voor het organiseren van jouw groepsuitje in de Biesbosch. 

 

Aanbod groepsuitje in de Biesbosch 

Bootje Gezond heeft een groot aanbod aan leuke uitjes tegen een relatief lage prijs. Zo kun je in de lente en zomerperiode bij ons terecht voor een leuke GPS Sloepen Challenge, GPS Tandem Challenge of kanotocht door Nationaal Park de Biesbosch? Doordat onze uitvalsbasis restaurant Fort Lunet aan de rivier de Donge ligt, ben je binnen no-time met een van onze elektrisch aangedreven sloepen in de Aakvlaai. Of kies voor een heerlijke vaarvakantie met een van onze twee luxe sloepen: De Jejad en de Punt Uit. Bootje Gezond denkt graag met je mee over een geschikt groepsuitje voor jouw speciale gezelschap!

 

Unieke groepsuitjes op maat

Ben jij nu aan de beurt om een groepsuitje te organiseren voor een bedrijf, familie, vriendengroep of vrijgezellenfeest? Geen paniek, wij helpen je graag met het samenstellen van een groepsuitje op maat. Doordat Bootje Gezond samenwerkt met verschillende zusterbedrijven en horeca locaties zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om jouw gekozen groepsuitje in de Biesbosch te combineren met catering aan boord of onze floating dinner in de avond. Maar je kunt het uitje ook laten beginnen of eindigen bij een van onze drie horeca locaties: Fort Lunet, Het Cachot en Fort Sint Gertrudis.

 

Start jullie dag met een kopje koffie/thee en een Brabants worstenbroodje en sluit de dag af met een heerlijke zomer barbecue op de grote binnenplaats van restaurant Fort Lunet. In onze evenementen locaties Het Cachot en Fort Sint Gertrudis zou je de dag kunnen afsluiten met een groot bedrijfsfeest of familiefeest. Voor grote groepen en gezelschappen hebben wij een speciaal foodboek gemaakt, hierin staan alle horecamogelijkheden met bijhorende prijzen vermeld. Je kunt jouw groepsuitje dus helemaal aankleden naar jouw specifieke wensen en behoeften. 

 

Behoefte aan een groepsuitje in de Biesbosch? 

Ben jij enthousiast geworden naar het lezen van deze tekst? Schroom dan niet en neem gewoon eens contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen naar 0162 - 727 040 of stuur een mail naar info@bootjegezond.nl. Ons team helpt je graag verder met het bedenken en regelen van een groepsuitje in of rondom de Biesbosch.