• *

Familiedag

Familiedag op maat

Er is natuurlijk niks leuker en gezelliger dan met de hele familie op pad te gaan. Er zijn maar weinig momenten wanneer je echt met elkaar samen bent. Wij zorgen met onze familiedag activiteiten dat er genoeg keuze is voor jong en oud. Door ons ruime aanbod kunnen wij een compleet verzorgde dag voor je samenstellen, zodat je zelf ook kunt genieten van het dagje uit. Jullie familiedag vier je dit jaar bij Bootje Gezond! 

 

Familiedag activiteiten

Iedere familie bestaat natuurlijk uit verschillende mensen met ieder een eigen karakter. Dat snappen wij als Bootje Gezond maar al te goed en daarom houden wij rekening met jong en oud. We willen dat ook opa en oma zichzelf ook kunnen vermaken tijdens de familiedag. Daarom hebben wij uitjes opgesteld die leuk zijn voor de gehele familie, hieronder staan een aantal van die uitjes vermeld. Het is ook mogelijk om een van onze activiteiten met elkaar te combineren. Zo word het een afwisselende dag en kun je meer van de prachtige omgeving zien. 

 

Leuke uitjes voor de gehele familie:

  • GPS Biesbosch Sloepen Challenge
  • GPS Tuk Tuk Challenge
  • Geploeter op de scooter
  • Biesboschspecial
  • American Schoolbus Challenge 

Kijk op www.uitinzuid.nl voor ons complete aanbod aan arrangementen. 

 

 

Eten en drinken tijdens de familiedag 

Om jullie familiedag compleet te maken bieden wij ook nog horeca aan. Doordat Bootje Gezond samenwerkt met restaurant Fort Lunet kunnen wij ook een hapje/drankje aanbieden voor of na de activiteit. Start de familiedag met een uitgebreide lunch inclusief koffie/thee of eindig de familiedag met een zomer barbecue. Restaurant Fort Lunet heeft een grote binnenplaats waar in de zomer een gezellig terras opgesteld staat en een springkussen voor de kinderen. De meeste uitjes vertrekken vanaf Fort Lunet en daardoor hoef je niet naar verschillende locaties te reizen en blijf je het grootste gedeelte van de dag bij elkaar. Ook zijn onze twee escaperooms op het terrein van dit restaurant gevestigd. 

 

Daarnaast werkt Bootje Gezond samen met nog twee anders horeca en evenementen locaties. Zo kun je ervoor kiezen om jouw familiedag privé te vieren in Het Cachot in Geertruidenberg of vier een spetterend familiefeest in Fort Sint Gertrudis

 

Jullie familiedag vastleggen? 

Is het weer tijd voor jullie jaarlijkse dagje uit met de familie? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op door te bellen naar  0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl. Onze medewerkers denken graag met je mee over de activiteit, locatie en horeca mogelijkheden.