• *

Elektrische sloepen

Bootje huren in de Biesbosch? Veel ruimte, stabiel en duurzaam!

Dat is een Bootje Gezond… 

 

Onze elektrische sloepen 

Bootje Gezond verhuurt de Sussurosloep 640. De Sussurosloep is ontworpen door G. Heijne uit Geertruidenberg en gebouwd door P.C Kamp constructie & scheepsbouw. De Sussurosloep wordt elektrisch aangedreven. De motor is een Krautler podmotor die onder de boot is bevestigd. De motor wordt aangedreven door een accupakket dat zich onder de tafel bevindt. De vaareigenschappen van de Sussurosloep zijn uitstekend. De sloep is wendbaar en reageert snel op koerswijzigingen en voor of achteruit. De Sussurosloep is 6,40 meter lang en 2,60 meter breed. Hij ligt zeer stabiel in het water en heeft een zeer stoere uitstraling! Je kunt 13 uur varen zonder op te laden. Ideaal toch!

 

Kenmerken sloep

Maximaal aantal personen 11 5
Lengte 6,90 meter 6,20 meter
Breedte 2,65 meter 2 meter
Diepgang 0,70 meter 0,60 meter
Doorvaarhoogte 1,25 meter 1,25 meter
CE categorie C C

 

Uitrusting

Elektrische sloep

Hydraulisch bediend roer

Kräutler WAZ 4 kW pod motor (elektromotor)

Batterijstatusmeter

Ruime opbergvakken

12 volt aansluiting

Zwemplateau/trap

Landvasten

Antislipvloer

Zonnedek

Anker


Een elektrisch bootje huren in de Biesbosch?
Hier vind je de huidige tarieven.
 

 

Goed om te weten!

  • Voor onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
  • Daarnaast verhuren wij geen partyboten, er mag op onze sloepen wel alcohol worden genuttigd maar drink met mate en de schipper is altijd de BOB. 

 

Bootje huren in de Biesbosch?

In het geval dat je graag een bootje bij ons wil huren voor in de Biesbosch. Raden wij aan deze tijdig te reserveren, aangezien onze Bootjes (Gezond) erg populair zijn in de lente/zomerperiode. Dit geldt ook voor onze catering aan boord en onze verdere mogelijkheden. Je dagje op het water afsluiten met een uitgebreide lunch, diner of borrel klinkt toch heerlijk? Daarom zouden wij ook zeker een tafeltje reserveren bij restaurant Fort Lunet voor na de vaartocht. Dus aarzel niet langer en reserveer nu jouw dagje uit bij Bootje Gezond. Dit doe je door contact op te nemen via onderstaand contactformulier.

 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.