• *

De omgeving

Vestingstad Geertruidenberg 

Bootje Gezond is gevestigd in de gemeente Geertruidenberg in Noord-Brabant. De stad Geertruidenberg staat bekend om zijn prachtige kerk, authentieke markt en bruisend stadscentrum. Hier kun je het gehele jaar door genieten bij de vele restaurant, cafés en winkels. Maar ook wij hebben twee horeca locaties in Geertruidenberg. Het Cachot en Fort Sint Gertrudis zijn evenementenlocaties die zich prima uitlenen voor een bedrijfsborrel, verjaardag, vergadering of familiefeest. Sommige uitjes van Bootje Gezond vinden plaats in Geertruidenberg, je kunt deze stad dus vanzelf met je eigen ogen bekijken. Bekijk onze ''Geertruidenberg'' pagina voor meer informatie. 

 

Nationaal Park de Biesbosch 

Ons restaurant Fort Lunet word ook wel de thuishaven van de Biesbosch genoemd. Dit is de uitvalsbasis van al onze uitjes en arrangementen, en je bent vanuit hier binnen no-time in de prachtige Biesbosch. Nationaal Park de Biesbosch is een natuurpark met vele kreken en wilgenvloedbossen. Het is een beschermd natuurgebied en de Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van heel Europa. In dit bijzondere natuurgebied kun je allerlei dieren in het wild spotten. Bootje Gezond verhuurt elektrische sloepen zodat jij snel naar de Biesbosch toe kunt varen. Bekijk onze ''Nationaal Park de Biesbosch'' pagina voor meer informatie over dit natuurpark. 

 

De Aakvlaai 

De Aakvlaai is een 150 hectare groot recreatiegebied aan de zuidoostkant van de Biesbosch. Inmiddels heeft het gebied zich ontwikkeld tot een ‘Biesbosch in het klein’. Binnen het omdijkte gebied zijn een aantal eilanden gerealiseerd. Tussen deze vrij toegankelijke eilanden door stromen smalle kreken en brede geulen met mooie doorkijkjes. De oevers bestaan uit zandstrandjes en picknickweitjes. Voor de pleziervaart zijn er speciale aanlegsteigers geplaatst. Hiermee is het een comfortabel gebied voor de watersporter geworden. Het is een van de gezelligste plekken om jouw zomerdag op het water door te brengen. Meer de sloepen van Bootje Gezond aan op een van de strandjes en plof je parasol maar in het zand. Bekijk onze ''Aakvlaai'' pagina voor meer informatie.