*

Activiteiten in de Biesbosch

Er worden ontzettend veel activiteiten aangeboden in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. Zo kun je in dit natuurpark onder andere: wandelen, fietsen, vissen, varen, kanoën, kamperen of een bezoek brengen aan het speciale Biesbosch museum. Verschillende Biesbosch bootverhuur bedrijven bieden deze verschillende activiteiten aan. Zo ook Bootje Gezond in samenwerking met Uit in Zuid. Bij ons kun je terecht voor leuke en originele activiteiten en arrangementen in en rondom de Biesbosch. Of je nou opzoek bent naar een vriendenuitje, familie-uitje, groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Alles is mogelijk en wij maken altijd vrijblijvende offertes op maat.

 

Bootje huren in de Biesbosch 

Je kunt het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa het allerbeste verkennen vanaf het water. Huur een boot in de Biesbosch en jouw dagje uit kan beginnen. Vaar door het gebied de Aakvlaai en meer aan bij verschillende strandjes of restaurant in Drimmelen en Raamsdonksveer. Biesbosch sloepenverhuur Bootje Gezond beschikt zelf over 12 elektrische sloepen en 2 luxe sloepen. Je kunt deze sloepen iedere dag huren van 09:00 tot 18:00 uur tegen een laag tarief. Een boot huren in de Biesbosch kan van maart t/m oktober. En bij dit bootverhuur bedrijf kun je ook kiezen voor catering aan boord. Zo hoef je niet te varen op een lege maag, ideaal toch! Ga je liever wat later op de dag varen? Kies dan voor ons floating dinner arrangement en ga s' avonds varen van 18:00 tot 21:00 uur. Dineren aan boord en ondertussen genieten van de prachtige natuur, hoe romantisch? 

Vaarvakantie 

Wil je er graag even tussenuit samen, maar je bent de hotel zat? Kies dan voor een heerlijke vaarvakantie in Nationaal Park de Biesbosch. Bootje Gezond beschikt over 2 luxe sloepen en deze zijn uitermate geschikt voor een vaarvakantie. De twee luxe sloepen zijn onder andere uitgerust met een koelkast, wasbak, 3-pits gasfornuis en zachte kussen (die tevens dienen als bed). Je kunt met maximaal 2 volwassenen overnachten p de sloepen en het is toegestaan om in dit natuurpark ergens aan te meren. Ontdek het park en de leukste plekjes langs de Maas. Of breng een bezoekje aan de vestingstad Heusden en Willemstad. Allemaal aanraders om jouw weekje of weekendje weg compleet te maken. 

Rondvaarten

Varen jullie liever niet zelf en wil je graag gaan wandelen in dit natuurgebied? Kies dan voor een georganiseerde rondvaart. Rondvaarten worden erg veel aangeboden, maar de rondvaarten van Bootje Gezond zijn net even wat anders dan die van andere aanbieders. Onze sloepen zijn namelijk elektrisch en daardoor klein en wendbaar. Hierdoor kun je de echte oude Biesbosch verkennen en zonder problemen vaar je zo de kleinste kreekjes in. Wij beschikken over 2 rondvaartboten: één voor 11 personen en één voor 28 personen. De boot word altijd bestuurd door een schipper en er gaat altijd een ervaren gids mee aan boord. Onze gidsen zijn bekwaam en kundig en kunnen je van alles vertellen over dit prachtige gebied. Dit programma bestaat uit een rondvaart inclusief wandeltocht met gids. 

 

Overige activiteiten in de Biesbosch 

Als laatste kun je ook vissen, kanoën en kamperen in het recreatiepark. Vissers dienen wel in het bezit te zijn van een visvergunning en kamperen kan alleen op de daarvoor bestemde plekken. De Biesbosch verkennen met een kano kan wel heel makkelijk. Huur een kano en ga er samen een dagje op uit. Ben jij meer cultureel ingesteld? Breng dan zeker een bezoek aan het Biesbosch Museum Eiland in Werkendam. Hier kom je alles te weten over het ontstaan en de geschiedenis van dit natuurpark. 

 

Een activiteit boeken?

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? En wil je graag een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 040  of stuur een mail naar info@bootjegezond.nl