• *

Floating dinner

De zomer is in volle gang! In samenwerking met restaurant Fort Lunet organiseren wij iedere zomer een heuse floating dinner. Dat is dineren op het water en ondertussen genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch, wie wil dat nou niet? Huur bij ons een elektrische sloep van 18:00 tot 21:00 uur voor maar €45,- en geniet van een heerlijke zomeravond op het water. Reserveer een paar dagen van te voren jouw elektrische sloep en geef dan meteen jouw diner bestelling aan ons door. Wij zorgen dat alles voor jullie klaarstaat bij aankomst om 17:45 uur. Bekijk hier onze Floating Dinner menukaart!

 

Dineren in de Biesbosch

Floating dinner is dineren op het water! Jullie krijgen een elektrische sloep mee en bestellen vooraf een heerlijk dinertje. Hebben jullie je bestelling ontvangen aan boord? Dan is het tijd om te vertrekken naar Nationaal Park de Biesbosch. Vanuit de rivier De Donge steek je zo de Amer over en ben je binnen no-time middenin de Aakvlaai. Vaar een rondje en geniet van de mooie zonsondergang en de rust. De meeste dieren liggen al te slapen maar de nachtdieren worden net wakker, weet jij er een paar te spotten?

 

 

Bootje huren in de Biesbosch

Is jouw interesse gewekt in onze Floating Dinner? Of wil jij een boot huren in de Biesbosch? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.