• *

Floating dinner

Vanaf zondag 28 maart kun je er ook weer voor kiezen om in de avond te gaan varen met een van onze elektrische sloepen. De zomertijd gaat dan in en daardoor blijft het weer wat langer licht s' avonds. In samenwerking met restaurant Fort Lunet organiseren wij iedere zomer een heuse floating dinner. Dineren op het water en ondertussen genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch, wie wil dat nou niet? Huur bij ons een elektrische sloep van 18:00 tot 21:00 uur voor maar €45,- en geniet van een heerlijke zomeravond op het water. Reserveer een paar dagen van te voren jouw elektrische sloep en geef dan meteen jouw diner bestelling aan ons door. Wij zorgen dat alles voor jullie klaarstaat bij aankomst om 17:45 uur. Bekijk onze Floating Dinner menukaart nu!

 

S' avonds varen in de Biesbosch

Hebben jullie je bestelling ontvangen aan boord? Dan is het tijd om te vertrekken naar Nationaal Park de Biesbosch. Vanuit de rivier De Donge steek je zo de Amer over en ben je binnen no-time middenin de Aakvlaai. Vaar een rondje en geniet van de mooie zonsondergang en de rust. De meeste dieren liggen al te slapen maar de nachtdieren worden net wakker, weet jij er een paar te spotten? Een bootje huren in de Biesbosch in combinatie met onze floating dinner. Dit kan op maandag en van woensdag t/m zondag. 

 

Tune in

Natuurlijk mag een lekker muziekje niet ontbreken tijdens jullie diner op het water. Tune tijdens de floating dinner in op Spotify en luister naar de enige echte DRIJF INN playlist Fort Lunet's Drijf In Show. Dat is dubbel en dwars genieten toch! 

 

Bootje huren in de Biesbosch

Heb jij interesse gekregen in onze floating dinner? Of wil jij een boot huren in de Biesbosch? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl. Vergeet niet je eet en drink bestelling aan ons door te geven, dan kunnen onze koks hier alvast mee aan de slag. Heb je een allergie of dieetwens? Dan houden wij hier graag rekening mee.