• *
 • *
 • *

STARTPUNT: Fort Lunet

Biedt onderdak aan Bootje Gezond, Scootertje Gezond en Escaperoom Het Fort!

Het verleden
Het Fort staat aan de oever van Rivier de Donge. Het is een verdedigingswerk dat is gebouwd in de jaren 1837 en 1839. Het is gebouwd als bewaking van de Donge en de naastgelegen weg die is aangelegd door Keizer Napoleon. In 1911 wordt Geertruidenberg als vesting buiten werking gesteld en in 1919 verliest Het Fort definitief zijn militaire status. In de Tweede Wereldoorlog is Het Fort door de Duitsers bezet.


Het heden
Vandaag de dag zijn Bootje Gezond, Scootertje Gezond en Escaperoom Het Fort gevestigd in Fort Lunet. Wij gebruiken het Fort als uitvalsbasis voor al onze losse verhuur en uitjes. Daarnaast is Fort Lunet ook een prachtige horecalocatie. Je kunt hier genieten van een heerlijke Pinxtos Lunch, Borrel & Bites of een smaakvol glas Speciaal Bier op ons prachtige, zonovergoten terras.

 1. Pinxtos zijn kleine broodtapas welke we rijk beleggen met de mooiste combinaties van ingrediënten van hoge kwaliteit. Hierdoor is elke pinxtos een waar mondvermaakje. De oorsprong van de Pinxtos ligt in Noord-Spanje waar het werkelijk tot een kunst is verheven. Laten wij daar toevallig onze inspiratie vandaan hebben en een mooi stukje Spanje naar Nederland halen! Selecteer jouw favoriete smaken uit onze menukaart en geniet samen met je gezelschap van een grote plank gevuld met alle gewenste pinxtos. Hierdoor wordt delen simpelweg vermenigvuldigen want zodra je de eerste hap zet kan je niet wachten op de volgende.
 1. Naast de lunch presenteren wij een zeer smaakvolle borrelkaart, hebben we een zeer uitgebreid (speciaal) bierassortiment en mogen de mooiste (Spaanse) wijnen niet ontbreken. Reserveer snel of kom gezellig langs en geniet volop na gelang je wilt van deze Spaanse traditie!

   

  De nieuwe, stoere inrichting geeft een warme gezellige sfeer passend bij de historie van Fort Lunet.  Kom eens langs en laat je verrassen.

  Kijk voor meer informatie op www.fortlunet.nl

   

  Lunet 2

  4941 GG Raamsdonksveer

  Tel: 01 62 - 72 70 43
  E-mail: info@fortlunet.nl