• *

Catering aan Boord 

Varen op een lege maag gaat natuurlijk niet, hier heeft Bootje Gezond in samenwerking met Fort Lunet iets leuks op bedacht! Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden voor catering aan boord. Zo kun je ervoor kiezen om ruim van te voren al jou bestelling aan ons door te geven via de website van Hier Catering. Onze koks zorgen dan dat jouw bestelling op de zelfgekozen tijd voor je klaarstaat bij de balie van Fort Lunet. Zo stap je met je betaalde bestelling de boot in en kan jouw dag op het water beginnen! Wij denken graag met je mee en luisteren graag naar jouw specifieke wensen. Aarzel niet en vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden voor catering aan boord. 

 

DRIJF-INN

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om op de dag zelf door onze DRIJF-INN te varen. In de zomerperiode wordt de steiger van Fort Lunet omgetoverd tot een heuse DRIJF-INN. Dineren op het water en ondertussen genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch, wie wil dat nou niet? Huur bij ons een elektrische sloep van 18:00 tot 21:00 uur voor maar €45,- en geniet van een heerlijke zomeravond op het water. Reserveer een paar dagen van te voren jouw elektrische sloep en geef dan meteen jouw diner bestelling aan ons door. Wij zorgen dat alles voor jullie klaarstaat bij aankomst om 17:45 uur. Onze DRIJF-INN menukaart voor 2021 word binnenkort bekend gemaakt. 

 

Reserveren

Heb jij interesse gekregen in catering aan boord of in onze DRIJF-INN. Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl