*

Biesbosch sloepenverhuur

Behoefte aan een sloep huren in de Biesbosch? Welkom bij Biesbosch sloepenverhuur Bootje Gezond. Bij ons kun je terecht voor het huren van een sloep voor jouw dagje varen in de Biesbosch. Ons bedrijf is gevestigd bij restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Aan de steiger liggen onze elektrische sloepen te wachten voor een heerlijke vaartocht. En vanuit hier ben je binnen 30 minuten midden in het gebied De Aakvlaai. Begin de dag met een kopje koffie op het terras en stap daarna in onze leuke Bootjes (Gezond).

 

Bootje huren in de Biesbosch

Onze sloepen zijn milieuvriendelijk en duurzaam, doordat ze elektrisch zijn en geen CO2 gassen uitstoten. Hierdoor draag je tijdens jouw dagje varen automatisch bij aan het milieu. Daarnaast produceren de sloepen geen geluid en daardoor kun je fluisterstil genieten van de rust en de natuur. Bootje Gezond beschikt in totaal over 12 elektrische sloepen en 2 luxe sloepen. De luxe sloepen varen op een dieselmotor en daarom kun je hier langer mee op pad. Ooit al eens op vaarvakantie geweest samen? Hier zijn onze 2 luxe sloepen uitermate geschikt voor. Liever één dagje op pad samen? Met de elektrische boten kun je 13 uur lang varen zonder op te hoeven laden, dit is ook een prima keuze.

 

De 12 elektrische sloepen bieden plaats aan maximaal 11 of 5 personen. En de sloepen zijn onder andere uitgerust met: een hydraulisch roer, een zonnedek, een 12 volt aansluiting, een antislip vloer en een zwemplateau. Voor het varen met onze sloepen heb je geen vaarbewijs nodig en de sloepen zijn makkelijk bedienbaar. Bij aankomst krijg je een duidelijke instructie over het varen met onze sloep en ook krijg je een routekaart mee voor onderweg. Of je nou met je partner, vriendengroep, familie of gezin op pad gaat. Onze Bootjes (Gezond) zijn geschikt voor iedereen!

 

Biesbosch arrangementen

Juist opzoek naar een origineel bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest? Bootje Gezond biedt in samenwerking met Uit in Zuid complete groepsarrangementen aan op maat. Verschillende activiteiten voor jong en oud en met ieder een eigen spelelement erin verwerkt. Ga de strijd tegen elkaar aan en wie weet word jij de winnaar van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge of de GPS Tuk Tuk Challenge. De activiteiten zijn prima met elkaar te combineren. Start jouw dag met een vaartocht en eindig de dag op een retro scooter. Er is van alles mogelijk en wij helpen je graag bij het samenstellen van een leuk dagje uit in Brabant. Neem gerust eens contact met ons op!

 

Reserveren bij Biesbosch sloepenverhuur?

Wil jij graag een bootje huren in de Biesbosch? Of wil je meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem gewoon eens contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@bootjegezond.nl