• *

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje op maat 

Het is weer tijd om een leuk uitje te organiseren voor jou en je mede collega's. Wij snappen dat een origineel bedrijfsuitje leuk is om te organiseren, maar ook lastig kan zijn. Je wilt er immers voor zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft tijdens het dagje uit. Ieder bedrijf heeft een eigen idee voor een leuk bedrijfsuitje. Bootje Gezond helpt je graag met het samenstellen van jullie perfecte bedrijfsuitje! 

 

Geschikte bedrijfsuitjes

Bij Bootje Gezond bieden wij een breed scala aan activiteiten aan in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. 

Bij sommige activiteiten is teambuilding enorm belangrijk.

 

Bijvoorbeeld bij onze GPS Biesbosch Sloepen Challenge, waar je goed moet samenwerken om te navigeren en verschillende opdrachten moet oplossen. In het normale bedrijfsleven werk je ook samen met collega's voor een goed eindresultaat. Tijdens jullie bedrijfsuitje is het ook de bedoeling dat jij goed samenwerkt met je collega's. Het beste team wint namelijk een leuke prijs aan het einde van de dag. Een bedrijfsuitje boeken bij Bootje Gezond betekend: lachen, plezier en genieten met je baas en collega's. 

 

Bestaat jullie bedrijf vooral uit sportieve mensen? Dan kun je beter kiezen tussen ons aanbod aan actieve uitjes. Spring met zijn allen in onze Canadese kano's voor een spannende kanotocht door de kleinste kreekjes van de Biesbosch. Of kies voor de GPS Tuk Tuk Challenge en rijd een rondje door het Brabantse land. 

 

Horecamogelijkheden 

Jouw bedrijfsuitje start je met koffie, thee en gebak en sluit je af met een luxe barbecue.  Onze activiteiten starten en eindigen bij Fort Lunet. Hierdoor hoef je niet te reizen voor horeca en heb je alle verschillende mogelijkheden bij de hand. Daarnaast kun je bij onze andere horeca locaties Het Cachot en Fort Sint Gertrudis terecht voor het houden van een bedrijfspresentatie, bedrijfsfeest, borrel of vergadering. Evenementen locatie Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg beschikt over verschillende zalen met ieder een eigen thema. Combineer jullie bedrijfsuitje met een bedrijfsfeest of vergadering, zodat je alles op één dag kunt plannen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden! 

 

Nog meer leuke mogelijkheden

Naast de activiteiten op onze arrangementenpagina, vind je een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij helpen je graag verder. Bel naar 0162 - 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.