• *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040 

Contactgegevens

Offerteaanvraag

KlieDieren en Bootje Gezond

Dieren pimpen, dat doe je Zoo!
In teamverband aan de slag om het XXL dier om te toveren tot een flitsende verschijning.
Pimp een olifant, een giraffe, een salamander, een koe of een boabab boom. Ziet u al een verfrissende gepimpte olifant voor u op uw werkplek?

Bij reservering wordt doorgegeven welk dier er gewenst wordt te pimpen. Tijdens de workshop wordt het dier gepimpt met decopatch. Decopatch is een heel erg leuke techniek waarmee je het dier voorziet van speciale dunne decopatch motiefvellen en tegelijkertijd vernist. Dit wordt uiteraard aan het begin van de workshop goed uitgelegd. Daarnaast kunnen de dieren nog gepimpt worden met linten, glitters, verf etc. Uiteindelijk gaat de groep naar huis met een uniek prachtexemplaar dat tot stand is gekomen door middel van echte teamwork.

Na de workshop is het tijd voor wat ontspanning en stappen we met z’n alle in een Bootje Gezond. Tijd om fluisterstil de prachtige natuur van de Biesbosch te ontdekken. Gepimpte olifanten zul je hier niet tegenkomen, maar fantastische andere beesten uiteraard wel.

U kunt ontvangen worden met koffie en gebak of de middag aanvullen met een lunch. Na een middag pimpen zal u ongetwijfeld honger hebben, dus lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner kan Bootje Gezond ook voor u regelen.

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst + start uitleg workshop
13:15 Start workshop KlieDieren
15:45 Einde workshop + start vaartocht
18:00 Einde vaartocht + start barbecue of diner

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: Vanaf 8 personen t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Op aanvraag