• *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040 

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Grote groepen wisselarrangement

Eindeloos combineren!
Mix ’n match zorgt ervoor dat u een uniek evenement kan samenstellen dat compleet voldoet aan uw wensen. U kruipt zelf in de huid van evenementenmanager en kiest precies wat u wilt. Wij zorgen ervoor dat de programma’s naadloos op elkaar aansluiten, deze dag vlekkeloos verloopt en precies zoals u in gedachte had. Wij geven bij elk keuzeprogramma een Mix ’n Match- tip met kennis uit onze eigen ervaring. Onthoud, dit is maar een tip. Wij laten het geheel aan u over.


Werkwijze
De werkwijze is dat u zelf uw eigen keuzeprogramma’s kunt samenstellen. Dit kan voor een ochtendprogramma en/of een middagprogramma zijn. Zelf kunt u bepalen hoeveel keuzeprogramma’s u wilt, maar wij raden aan: Hoe groter de groep, hoe meer keuzeprogramma’s. Voorafgaand aan het evenement laat u de mensen de keus aan welke activiteit zij willen deelnemen. Op deze manier doet niemand iets tegen zijn wil in. TIP! Verklap niet meteen de keuzeprogramma’s, hang er een leuke naam aan vast die niet verraad wat de activiteit daadwerkelijk inhoud! Dit houd de spanning erin.

Dit is puur en alleen voor het programma overdag. Hierna zijn wij nog lang niet uitgefeest. Tuk Tuk Brabant organiseert natuurlijk ook uw avondprogramma bijvoorbeeld aan boord van een heus partyschip. Op deze manier staat NP de Biesbosch centraal voor het gehele evenement. Niets voor ons te gek. Een spetterend en uniek bedrijfsevenement gegarandeerd!

Evenement voorbeeld 160 personen:
10:15 Ontvangst met koffie en gebak.


11:45 Start programma

- Vertrek Groep A Geploeter op de scooter (40 pers.)
- Vertrek Groep B Kanoën en Klunen (40 pers.)
- Vertrek Groep C GPS Biesbosch Sloepenchallenge (40 pers.)
- Vertrek Groep D GPS TukTuk Challenge (40 pers.)

 

14:00 Lunch aan boord van een partyschip

 

15:15 Wisseling van de activiteiten van het ochtendprogramma.

 

17:30 Aankomst partyschip.

 

18:00 Partyschip vertrekt, vaart door Nationaal Park de Biesbosch.

 

19:15 Start barbecue op het dek, inclusief dessert. Er is een DJ’s en een casino aan boord. Na de barbecue kan het bedrijfsfeest losbarsten.

 

00:30 Partyschip op eindbestemming, feest afgelopen.