• Een combinatie van varen en scooteren!
    Een combinatie van varen en scooteren!
  • Een combinatie van varen en scooteren!
    Een combinatie van varen en scooteren!

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040 

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesboschspecial

Wat een beleving, varen en scooteren in een prachtige omgeving!
Het leukste eco-uitje van Nederland!

 

Citaat: "Ik heb nog nooit zo’n afwisselend uitje meegemaakt!"

 

Scootertje Gezond en Bootje Gezond organiseren samen unieke uitjes in Nationaal Park de Biesbosch. Raamsdonksveer of Drimmelen dienen hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen.


Per E-scooter (Scootertje Gezond) en elektrisch aangedreven sloep (Bootje Gezond) de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, rustgevend maar zeer zeker spraakmakend!

 

U wordt ontvangen in een restaurant aan het water. Na een lekker kopje koffie of thee met gebak zal u per Bootje Gezond de kleine kreekjes van de Biesbosch gaan verkennen. U moet zelf varen, aanleggen en navigeren. Luister niet naar de anderen want de beste stuurlui staan aan wal! Aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch zult u voordat u op de hippe scooters stapt eerst een pitstop maken op een terras aan het water. Hierna is het tijd om op de scooter te stappen. Afhankelijk van uw startlocatie, bezoeken wij kleine dorpjes langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. U rijd langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen.

 

U eindigt weer in vestingstad Geertruidenberg of Drimmelen waar u de mogelijkheid heeft om af te sluiten met een heerlijke barbecue of diner.

 

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een brommercertificaat of autorijbewijs.

 

Voorbeeldprogramma:
12:45 Ontvangst met koffie en gebak.
13:00 Vaartocht door de kleine kreekjes van NP de Biesbosch.
15:00 Pitstop op een terras aan het water.
15:30 Scootertocht langs de Maas of door de mooie polders in Drimmelen.
17:30 Einde scootertocht, Start barbecue of diner.

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 6 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag


Zitten er mensen in uw groep die bang zijn op de scooter, niet op een scooter kunnen of iets dergelijks? Wij bezitten over elektrische 6 persoons tuktuk’s! De oplossing waardoor iedereen mee kan genieten van uw uitje! Baby’s, Opa’s en Oma’s, mensen met een gebroken been, dit is allemaal geen probleem!