• *
  • *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch Jungle Challenge

Een Biesbosch beleving en teambuildingsactiviteit in één!

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Om de grote rivier te mijden word je met de Biesbosch Kano Express naar de Hofmansplaat midden in de Biesbosch gebracht, van waaruit de Biesbosch Jungle gaat beginnen.

 

Op de Hofmansplaat liggen de kano’s op jullie te wachten. Hier krijgen jullie een uitgebreide kano-instructie van de begeleider. Daarnaast krijgt iedereen een zwemvest en zullen er genoeg droogtonnen aanwezig zijn.

 

De kanotocht is echt een Biesbosch Adventure, we gaan namelijk de kleinste en mooiste kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch bevaren. Deze kreekjes zijn soms zo smal dat er een heel klein stukje gekluund moet worden. Dit zorgt natuurlijk voor teambuilding want je moet er met jouw hele team langs. Dit vergt uithoudingsvermogen, maar vergeet niet dat het ook zeer hilarisch is.

 

Deze tocht is heel erg afwisselend. Plezier is het belangrijkste en er zal dan ook altijd een gezellige en enthousiaste gids met je meegaan. Daarnaast komen we op de mooiste plekken van de Biesbosch, en heb je bij terugkomst echt het gevoel de Biesbosch te hebben beleefd.

 

Na de prachtige kanotocht gaan jullie weer terug aan boord van de Biesbosch Kano Express die jullie terugbrengt naar Raamsdonksveer. Hier kunnen jullie er natuurlijk voor kiezen af te sluiten met een heerlijke barbecue of een uitgebreid buffet of diner!


Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst met een lunch incl. koffie en thee (optioneel)
13:00 Vertrek Biesbosch Kano Express naar Hofmansplaat
13:30 Uitleg en kano instructie
13:45 Start Biesbosch Jungle Challenge
16:45 Einde Biesbosch Jungle Challenge
17:00 Vertrek Biesbosch Kano Express
17:30 Terugkomst + start overheerlijke barbecue 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

Aantal personen: 8 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag