• *
  • *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch & stadsontdekkingstocht

Cultuur & natuur in één mooie tocht, is dit precies waar je naar zoekt?

Hollands oudste stad Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch ontdekken op één dag, mooier kan het niet! Bootje Gezond verbindt cultuur met natuur in dit mooie arrangement.

Je begint de dag in Raamsdonksveer met een begeleide stadswandeling richting Geertruidenberg inclusief torenbeklimming. Je bezoekt de mooie Markt van Geertruidenberg met haar historische bezienswaardigheden. Op de kerktoren heb je een prachtig uitzicht over Geertruidenberg, de omliggende dorpen en je kunt Nationaal Park de Biesbosch al zien. De wandeling met torenbeklimming duurt ongeveer anderhalf uur.

Na de stadswandeling loop je terug naar Fort Lunet, Raamsdonksveer waar je in een elektrisch aangedreven sloep stapt en jouw tocht per water vervolgt naar Nationaal Park de Biesbosch. De sloep zal door een van de deelnemers bestuurd worden en met jouw gezelschap zal je zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. Een ervaren gids gaat mee om je de weg te wijzen en je iets te vertellen over het mooie natuurschoon.

Het arrangement kan worden uitgebreid met een lunch of een diner als smakelijk slot. Ook kunnen wij zorgen voor lekkere drankjes en/of hapjes aan boord. Neem hiervoor een kijkje op de website van Hier Catering


Mocht je zelf de Biesbosch willen ontdekken zonder gids dat is dat ook mogelijk. Je zult dan aan de hand van een gedetailleerde vaarkaart de weg moeten vinden.

Optie:
- Vestingstad Geertruidenberg ontdekken door middel van een heus GPS Spel. De groep verdeeld zich in teams en door middel van een GPS de weg moeten vinden in Geertruidenberg. Uiteraard zitten er opdrachten in de tocht verwerkt en kom je langs alle mooie plekjes, waardoor je alles te weten komt over deze mooie stad.

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst met heerlijke lunch 
13:00 Start stadswandeling inclusief torenbeklimming
14:45 Start vaartocht (eventueel drankjes + lunch aan boord)
17:15 Terugkomst + start diner 


Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

Aantal personen: Vanaf 6 personen t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag