• *
  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040 

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch & stadsontdekkingstocht

Cultuur & natuur in één mooie tocht, is dit niet precies waar u naar zocht?

Hollands oudste stad Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch ontdekken op één dag, mooier kan het niet! Bootje Gezond verbindt cultuur met natuur in dit mooie arrangement.

U begint de dag in Raamsdonksveer met een begeleide stadswandeling richting Geertruidenberg inclusief torenbeklimming. U bezoekt de mooie Markt van Geertruidenberg met haar historische bezienswaardigheden. Op de kerktoren heeft u een prachtig uitzicht over Geertruidenberg, de omliggende dorpen en u kunt de Nationaal Park de Biesbosch al zien. De wandeling met torenbeklimming duurt ongeveer anderhalf uur.

Na de stadswandeling loopt u terug naar Fort Lunet, Raamsdonksveer waar u in een elektrisch aangedreven sloep stapt en uw tocht per water vervolgt naar Nationaal Park de Biesbosch. De sloep zal door een van de deelnemers bestuurd worden en met uw gezelschap zult u zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. Een ervaren gids gaat mee om u de weg te wijzen en u iets te vertellen over het mooie natuurschoon.

Het arrangement kan worden uitgebreid met een lunch of een diner/barbecue als smakelijk slot. Ook kunnen wij zorgen voor lekkere drankjes en/of hapjes aan boord.
Mocht u zelf de Biesbosch willen ontdekken zonder gids dat is dat ook mogelijk. U zult dan aan de hand van een gedetailleerde vaarkaart de weg moeten vinden.

Optie:
- Vestingstad Geertruidenberg ontdekken door middel van een heus GPS Spel. De groep verdeeld zich in teams en door middel van een GPS de weg moeten vinden in Geertruidenberg. Uiteraard zitten er opdrachten in de tocht verwerkt en kom je langs alle mooie plekjes, waardoor je alles te weten komt over deze mooie stad.

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst heerlijke lunch te Fort Lunet.
13:00 Start stadswandeling inclusief torenbeklimming.
14:45 Start vaartocht (eventueel drankjes + lunch aan boord).
17:15 Terugkomst Fort Lunet te Raamsdonksveer, start barbecue of diner.

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: Vanaf 6 personen t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag