• *

Arrangementen bootje huren Biesbosch

Bekijk hier de arrangementen voor het huren van een bootje in de Biesbosch. Ben je met een groep zoals een bedrijfsuitje of een ander groepsuitje? Combineer een sloep huren met een activiteit!

 

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Vestingbattle

Jouw fantastische dagje uit begint natuurlijk met een gezellig ontvangst in Raamsdonksveer bij Restaurant Fort Lunet. Na de ontvangst wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Deze teams gaan tijdens de Vestingbattle de strijd met elkaar aan. Word jouw team de winnaar van deze spannende Vestingbattle?

 

Tijdens de Vestingstad krijgt ieder team een navigatiemap en een GPS mee, en met behulp van deze twee items gaan de teams op pad. Ieder team zal een eigen route krijgen waardoor de teams niet achter elkaar aan lopen. Echter is natuurlijk iedereen in dezelfde vestingstad dus de groepen zullen elkaar vast en zeker tegenkomen. Gezellig toch? 

 

Met behulp van de navigatiemap en de GPS gaan de teams speuren naar GPS punten. Eenmaal het GPS punt gevonden zal je een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meeste opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze ontzettend leuke Vestingbattle! Natuurlijk maken wij dit bekend met een leuke prijsuitreiking inclusief een prijs voor het winnende team.

 

Na de Vestingbattle zal je ongetwijfeld dorst en honger hebben. Wil je graag na de battle een diner, barbecue, buffet of bijvoorbeeld gewoon naborrelen? Wij regelen dit graag voor je!

 

Voorbeeldprogramma

14:30 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 

15:00 Verdeling van de groepen + uitleg Vestingbattle

15:15 Start Vestingbattle

16:45 Einde Vestingbattle + start ludieke prijsuitreiking

17:00 Start heerlijke barbecue (excl.) 

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

 

Duur: In overleg te bepalen

Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer

Prijs: Op aanvraag

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.

WhatsApp