• *
  • *

Arrangementen bootje huren Biesbosch

Bekijk hier de arrangementen voor het huren van een bootje in de Biesbosch. Ben je met een groep zoals een bedrijfsuitje of een ander groepsuitje? Combineer een sloep huren met een activiteit!

 

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

GPS Tuk Tuk Challenge

Lach je stuk, met z’n alle in een Tuk Tuk!

Je wordt ontvangen in een van onze drie horeca locaties. Hier krijg je eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een Tuk Tuk. In Thailand zijn ze er al zeer behendig in, maar een groot percentage in Europa heeft er waarschijnlijk nog nooit in gereden. Na de uitleg is het tijd om in te stappen. 

 

 De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs.

 

Eenmaal ingestapt gaan we een prachtige tocht maken door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in een Tuk Tuk. Na de tocht nemen we eerst een pitstop op een terras, waar het tijd is voor een lekker drankje. Hier zal het spel uitgelegd worden, waarna het tijd is om te starten met de ‘GPS Tuk Tuk Challenge’.

 

Tijdens de challenge zal je moeten speuren per GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden dan zal je een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze ontzettend leuke Challenge!

 

Na de GPS Tuk Tuk Challenge zal je ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner, dit kan Tuk Tuk Brabant allemaal voor jou regelen.

 

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak.
13:30 Uitleg + start Tuk Tuk tocht door de mooie omgeving
14:30 Pitstop op een terrasje + uitleg van de challenge
15:00 Start GPS Tuk Tuk Challenge
17:15 Einde GPS Tuk Tuk Challenge
17:30 Prijsuitreiking + start barbecue of diner

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 10 t/m 120 personen
Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag

 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.