• *

Arrangementen bootje huren Biesbosch

Bekijk hier de arrangementen voor het huren van een bootje in de Biesbosch. Ben je met een groep zoals een bedrijfsuitje of een ander groepsuitje? Combineer een sloep huren met een activiteit!

 

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

GPS Biesbosch Sloepen challenge

Lachen, gieren brullen op het water!
In Nationaal Park de Biesbosch..

Deze challenge op het water is uniek! De deelnemers zullen zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. Je wordt in groepen verdeeld en vertrekt met een eigen elektrisch aangedreven sloep richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch.

In de Aakvlaai zijn GPS punten uitgezet die de teams per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water. De Aakvlaai van NP de Biesbosch wordt hierdoor een echt doolhof dus het vinden van al de GPS punten is een behoorlijke uitdaging. Eenmaal het GPS punt gevonden moet door het team een opdracht worden vervuld. Punten kunnen verdiend worden door opdrachten zoals het maken van de gekste groepsfoto, een anagram oplossen of het seinvlaggen-sms spel.Na de GPS sloepenchallenge gaan de teams al zelf varende onder begeleiding gezamenlijk de oude Biesbosch in om de prachtige natuur te ontdekken.

Uiteraard kun je deze dag ontvangen worden met koffie/thee en appelgebak en kan het arrangement worden uitgebreid met een lunch (aan wal of aan boord) en eventueel een barbecue of diner als smakelijk slot.

Optie: Dit arrangement kan worden aangevuld met een stadswandeling & torenbeklimming in Hollands oudste stad Geertruidenberg. Zo ontstaat er een dag vullend programma voor een geringe meerprijs.

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak
13:30 Start vaartocht richting de Aakvlaai
14:15 Aankomst in de Aakvlaai + start uitleg 

14:30 Start GPS Sloepenchallenge 
16:30 Einde GPS Sloepenchallenge + start prachtige minirondvaart
17:45 Terugkomst + start ludieke prijsuitreiking

18:00 Start heerlijke barbecue 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag

 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.