• *

Arrangementen bootje huren Biesbosch

Bekijk hier de arrangementen voor het huren van een bootje in de Biesbosch. Ben je met een groep zoals een bedrijfsuitje of een ander groepsuitje? Combineer een sloep huren met een activiteit!

 

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Geploeter op de scooter

Lachen, gieren brullen op de scooter!
Geniet van de prachtige omgeving……een veelzijdig bedrijfsuitje!

 

Parijs Dakar, Grand prix van Monaco, Lewis Hamilton, Max Verstappen, laat me niet lachen!

Deze rally voert je langs Nationaal Park de Biesbosch en langs en over de prachtige Maas. Dit is echter alleen maar het opwarmertje! Na wat sightseeing nemen we eerst een pitstop en daarna zal je het moeten opnemen tegen de andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht per scooter door Vestingstad Geertruidenberg en omstreken.

Tijdens de speurtocht zit je op de scooter en zal je moeten speuren per GPS. Soms zal je even moet stilstaan om jouw route te bepalen, want haastige spoed is zelden goed. Eenmaal het GPS punt gevonden zal je een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze geweldige Grand Prix.

De scooters besturen, dat doen jullie uiteraard zelf. De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur, maar iedereen moet wel verplicht een helm op. De bestuurder dient daarnaast in het bezit te zijn van een bromcertificaat of rijbewijs B. Uiteraard geven wij de teams hiervoor een duidelijke instructie mee en is er tijdens de Scooter Dorpen Derby een enthousiaste begeleider die de groep begeleidt waar nodig. 


Na de Grand Prix zal je ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner. Ook dit kan Scootertje Gezond voor jou regelen! Boek snel want dan heb je pole position!

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 
13:30 Scootertocht door de mooie omgeving (warm rijden)
14:30 Pitstop op een terrasje, bepaling van pole position
15:00 Start Geploeter op de Scooter
17:15 Einde Geploeter op de Scooter
17:30 Start barbecue of diner (excl.) 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

Duur: in overleg
Prijs: op aanvraag

 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.