• *
  • *

Arrangementen bootje huren Biesbosch

Bekijk hier de arrangementen voor het huren van een bootje in de Biesbosch. Ben je met een groep zoals een bedrijfsuitje of een ander groepsuitje? Combineer een sloep huren met een activiteit!

 

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Escaperoom Combi

Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom

 

Je wordt ontvangen met koffie/thee en gebak. Hierna is tijd om per Bootje Gezond de prachtige Biesbosch te gaan verkennen. Een Bootje Gezond is een 11 persoons- elektrische sloep en op deze manier kun je comfortabel en duurzaam de kleinste kreekjes van de Biesbosch ontdekken. Natuurlijk krijgen jullie uitgebreid instructies en een gedetailleerde vaarkaart mee inclusief advies voor de mooiste routes!

 

Bootje Gezond heeft naast elektrische sloepen ook twee escaperooms in haar bezit. Na de prachtige vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch is het tijd om samen met je team de uitdaging aan te gaan in een escaperoom. De escaperooms zijn gelokaliseerd in een oud fort en hebben beide een ander thema, namelijk 'De Bomkelder' en 'Het Medicijn'. Deze escaperooms zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar. Met je teamgenoten is het enorm belangrijk om samen te werken, 'out-of-the-box' te denken, cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen. Weet jij met je team binnen 60 minuten te ontsnappen? Voorafgaand aan de escaperoom krijg je instructies en na de escaperoom geven we je graag de gelegenheid om even na te borrelen. Vandaar dat wij voor de escaperoom ongeveer anderhalf à twee uur rekenen. Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie ontsnappingstijd!

 

Voorbeeldprogramma:

13:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 

13:30 Uitleg+ start spectaculaire Escaperoom
14:45 Einde Escaperoom + start vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch

18:00 Einde vaartocht + start heerlijke barbecue (excl.) 

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen

 

Duur: in overleg

Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer

Prijs: Op Aanvraag

 

 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.

WhatsApp