• *

Arrangementen bootje huren Biesbosch

Bekijk hier de arrangementen voor het huren van een bootje in de Biesbosch. Ben je met een groep zoals een bedrijfsuitje of een ander groepsuitje? Combineer een sloep huren met een activiteit!

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesboschspecial

Wat een beleving, varen en scooteren in een prachtige omgeving!
Het leukste eco-uitje van Nederland!

 

Citaat: "Ik heb nog nooit zo’n afwisselend uitje meegemaakt!"

 

Scootertje Gezond en Bootje Gezond organiseren samen unieke uitjes in Nationaal Park de Biesbosch. Raamsdonksveer of Drimmelen dienen hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen.


Per E-scooter (Scootertje Gezond) en elektrisch aangedreven sloep (Bootje Gezond) de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, rustgevend maar zeer zeker spraakmakend!

 

Je wordt ontvangen in een restaurant aan het water. Na een lekker kopje koffie of thee met gebak zal je per Bootje Gezond de kleine kreekjes van de Biesbosch gaan verkennen. Je moet zelf varen, aanleggen en navigeren. Luister niet naar de anderen want de beste stuurlui staan aan wal! Aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch zal je voordat je op de hippe scooters stapt eerst een pitstop maken op een terras aan het water. Hierna is het tijd om op de scooter te stappen. Afhankelijk van jouw startlocatie, bezoeken wij kleine dorpjes langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Je rijd langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen.

 

Je eindigt weer in vestingstad Geertruidenberg of Drimmelen waar je de mogelijkheid hebt de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue of uitgebreid diner.

 

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heb je geen helm nodig. Wat je wel nodig hebt is een brommercertificaat of autorijbewijs.

 

Voorbeeldprogramma:
12:45 Ontvangst met koffie/thee en gebak
13:00 Vaartocht door de kleine kreekjes van NP de Biesbosch
15:00 Pitstop op een terras aan het water
15:30 Scootertocht langs de Maas of door de mooie polders in Drimmelen
17:30 Einde scootertocht + start barbecue of diner

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 6 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag


Zitten er mensen in jouw groep die bang zijn op de scooter of niet op een scooter kunnen? Wij bezitten over elektrische 6 persoons Tuk Tuks! De oplossing waardoor iedereen mee kan genieten van jouw uitje! Baby’s, opa’s en oma’s, mensen met een gebroken been, dit is allemaal geen probleem!

 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.