• *

Arrangementen bootje huren Biesbosch

Bekijk hier de arrangementen voor het huren van een bootje in de Biesbosch. Ben je met een groep zoals een bedrijfsuitje of een ander groepsuitje? Combineer een sloep huren met een activiteit!

 

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesboschspecial

Wat een beleving, varen en scooteren in een prachtige omgeving!
Het leukste eco-uitje van Nederland!

 

Citaat: "Ik heb nog nooit zo’n afwisselend uitje meegemaakt!"

 

Scootertje Gezond en Bootje Gezond organiseren samen unieke uitjes in Nationaal Park de Biesbosch. Raamsdonksveer of Drimmelen dienen hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen.


Per E-scooter (Scootertje Gezond) en elektrisch aangedreven sloep (Bootje Gezond) de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, rustgevend maar zeer zeker spraakmakend!

 

Je wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Na een lekker kopje koffie of thee met gebak zal je op onze rode hippe scooters stappen. Je gaat met de scooter kleine dorpjes bezoeken langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Of je rijdt langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen. Na de scootertocht is het tijd voor een overheerlijke lunch bij Restaurant Fort Lunet. 

 

Na de lunch is het tijd om per Bootje Gezond de kleine kreekjes van de Biesbosch gaan verkennen. Je moet zelf varen, aanleggen en navigeren. Luister niet naar de anderen want de beste stuurlui staan aan wal! Je eindigt na de vaartocht weer bij Restaurant Fort Lunet waar je de mogelijkheid hebt om af te sluiten met een heerlijke barbecue of diner. 

 

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur, maar iedereen moet wel verplicht een helm op. Voor het besturen van een scooter moet je ook in het bezit zijn van een geldig bromcertificaat of autorijbewijs B.

 

Voorbeeldprogramma:

10:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 

10:30 Scootertocht langs de Maas of door de mooie polders in Drimmelen

12:30 Terugkomst bij Fort Lunet + start lunch (excl.) 
13:30 Start zelfstandige vaartocht door de Biesbosch
17:30 Einde vaartocht, start barbecue of diner (excl.) 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.


Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag


Zitten er mensen in jouw groep die bang zijn op de scooter of niet op een scooter kunnen? Wij bezitten over elektrische 7 persoons Tuk Tuks! De oplossing waardoor iedereen mee kan genieten van jouw uitje! Baby’s, opa’s en oma’s, mensen met een gebroken been, dit is allemaal geen probleem!

 

  1. Bootje huren of heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.

WhatsApp