• *

Teamuitje

Ben jij de aangewezen persoon om voor jouw bedrijf, afdeling of sportvereniging het jaarlijkse teamuitje te organiseren? Bij Bootje Gezond zorgen wij voor voldoende diversiteit in ons aanbod zodat je ook dit jaar weer met een unieke teamactiviteit voor de dag komt.

 

Geschikte teamuitjes

Ga erop uit in Nationaal Park De Biesbosch. In dit gebied zorg je sowieso al voor een unieke locatie. Wanneer de groep zich verdeelt en in één van onze drie persoons kano stapt, merk je als snel dat teamwork nodig is om goed door de verschillende wateren te navigeren.

Wil je juist iets anders dan een teambuilding? Wat dacht je van een combinatieprogramma. Ga met één van onze gidsen op pad door het natuurgebied die je onderweg van alles vertelt over de dieren die er leven, de natuurlijke omgeving en de ontstaansgeschiedenis. Wanneer je aanlegt in de haven wissel je van voertuig en heb je de mogelijkheid om met onze tuktuks of scooters op pad te gaan.

 

Horeca

Eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken op het jaarlijkse teamuitje. Al onze activiteiten starten bij Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om de dag te starten en te eindigen met diverse horecamogelijkheden. Doordat de activiteit hier start voorkom je dat je voor of na de activiteit nog moet reizen. Je hebt alles lekker dicht bij de hand.

 

Nog meer leuke mogelijkheden

Naast de activiteiten op onze arrangementenpagina, vind je een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij helpen je graag verder. Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.