• *

Personeelsuitje

De jaarlijkse uitstap met je collega’s staat weer voor de deur. Al het personeel heeft weer hard gewerkt en heeft wel een leuk personeelsuitje verdiend toch? Dan ben je bij Bootje Gezond aan het juiste adres.

 

Personeelsuitjes in Nationaal Park De Biesbosch

Net voordat iedereen op vakantie gaat en van de zomerse zon gaat genieten, is Nationaal Park De Biesbosch natuurlijk de geschikte locatie om naartoe te gaan. Je geniet hier samen met al het personeel van een uitdagende team activiteit of pakt het rustig aan door gewoon te genieten van de zon met heerlijke belegde broodjes. Vaar, leg aan en navigeer door het rustige en natuurrijke gebied.

 

Horeca

Je start bij Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid voor ontvangst met Koffie, thee en gebak en wanneer je terugkomt staat de barbecue al aan om vervolgens je bord vol te scheppen. Ga je varen en ben je bang om tijdens het varen honger te krijgen? De Belegde broodjes waar we het eerder over hadden, willen wij best smeren en aan boord zetten. Zo zorg je ervoor dat iedereen optimaal kan genieten.

 

Nog meer leuke mogelijkheden

Naast de activiteiten op onze arrangementenpagina, vind je een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij helpen je graag verder. Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.