• *

Familiedag

Er is natuurlijk niks leuker en gezelliger dan met de hele familie op pad te gaan. Er zijn maar weinig momenten wanneer je echt met elkaar samen bent. Wij zorgen met onze familiedag activiteiten dat er genoeg keuze is om met de hele familie te doen!

 

Familiedag activiteiten

Zit in jouw familie ook die ene oom die alles het beste kan? Of die ene neef die altijd maar grapjes maakt? Of misschien oma die nog steeds denkt dat ze drieëntwintig  is en aan alles mee wil doen? Dan is de GPS Biesbosch Sloepen Challenge de activiteit voor jou! Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Je speurt naar vlaggen in Nationaal Park De Biesbosch, maakt opdrachten, zet elkaar zo nu en dan een beetje voor gek, maar bovenal heb je met zijn alle veel plezier.

Heb je geen zin in strijd binnen de groep? Dan kan je ook gewoon mijn zijn alle een mooie tocht maken in onze elektrische fluistersoepen. Geniet van de rust en de omgeving terwijl je met iedereen samen bent.

 

Horeca

Al onze activiteiten zijn te combineren met een lunch en diner. Onze activiteiten starten bij Fort Lunet waar je meer dan genoeg horecamogelijkheden hebt voor iedereen. Omdat je start en eindigt bij dit fort, hoef je niet naar verschillende locaties te reizen en blijf je het grootste gedeelte van de dag bij elkaar.

 

Nog meer leuke mogelijkheden

Naast de activiteiten op onze arrangementenpagina, vind je een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij helpen je graag verder. Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.