• *

Bedrijfsuitje

Het is weer tijd om een leuk uitje te organiseren voor jou en je collega´s. Wij snappen dat een origineel bedrijfsuitje leuk is om te organiseren, maar ook lastig kan zijn. Je wilt immers ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

 

Geschikte bedrijfsuitjes

Bij Bootje Gezond bieden wij een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen. Bij sommige activiteiten is teambuilding enorm belangrijk. Bijvoorbeeld bij onze GPS Biesbosch Sloepen Challenge waar je goed moet samenwerken om te navigeren en verschillende opdrachten op te lossen.

 

Wil je een actief uitje dan hebben wij ook Canadese kano´s waar je verschillende tochten door de kleine en grote kreken van Nationaal Park De Biesbosch mee kan afleggen. Sommige kreekjes zijn zo smal en ondiep dat je ook hier goed moet samenwerken om hier doorheen te komen.

 

Horeca

Jouw bedrijfsuitje start je met koffie, thee en gebak en sluit je af met een luxe barbecue. De horecamogelijkheden zijn makkelijk te regelen bij ons. Onze activiteiten starten en eindigen bij Fort Lunet. Hierdoor hoef je niet te reizen voor horecamogelijkheden en heb je alle verschillende mogelijkheden bij de hand.

 

Nog meer leuke mogelijkheden

Naast de activiteiten op onze arrangementenpagina, vind je een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij helpen je graag verder. Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.